Som noget helt nyt her på Daily Rush, prøver vi nu kræfter med at lave videoindhold. Ghost of Tsushima udkommer fredag den 17. juli, altså i morgen, og derfor tænkte vi det var passende, at vise jer noget reelt gameplay fra spillet.

Vi har valgt at se nærmere på den mission, som oprindeligt blev vist ved E3 i 2018. Missionen har ændret sig en smule, ligesom der også er nogle gameplaymekanikker, der ikke helt afspejler den oprindelige demonstration.

Hvis du ikke allerede har været der, så læs da også lige vores anmeldelse af Ghost of Tsushima.

Se med herover, og lad os endelig vide hvad du synes i kommentarerne, både her på Daily Rush, samt på vores nye YouTube-kanal.

12 KOMMENTARER

 1. #1: Det er i hvert fald nyt!

  #2: Selv tak – Jeg håber du fik noget ud af det.

  #3: Det var både sjovt, udfordrende og grænseoverskridende at lave. Til at starte med, besluttede vi at det var redaktionens flotteste fyr, som ville gøre sig bedst på video, så derfor… Ej pjat Om de andre har mod på at smide deres fjæs i æteren på den måde, skal jeg ikke kunne sige.

 2. Hvilket kamera bruger du ? Du kan gøre meget, med mere lys .

  Du er ellers god til at snak på video og har godt styr på det. top top top der. Du har talent til det.

 3. #5: Jeg har filmet mig selv med en Huawei P30 Pro. Lyssætning, vinkel og lyd er allerede ting jeg ved jeg skal eksperimentere mere med, og hvis det så kræver investering i nyt gear, så må jeg se nærmere på det.

  Og tak for rosen

 4. Fed video, jeg er helt klart tilhænger af mere videoindhold på DR

  Det kunne være fedt med en videoanmeldelse af hele spillet fremfor “bare” at gå i dybden med en mission fra spillet, der blev vist på en messe for et par år siden – men ønsker jeg for meget?

 5. #9: Du skal ikke sætte næsen op efter fulde videoreviews lige foreløbig. Nu tager vi lige blidt hul på konceptet med videoindhold først.

 6. #10
  Helt forståeligt. Det er en meget god video og jeg får lidt go’e gamle Troldspejlet-vibes, men hvor DR-ånden er intakt. Så det var udelukkende ment som ros og at potentialet er helt tydeligt