onsdag, april 25, 2018

Shenmue I & II genudgives til PC, PS4 og Xbox One i år

SEGA har i dag bekræftet, at de vil genudgive Shenmue I & II til PC, PS4 og Xbox One senere i år. Højere opløsninger og moderne interface er blandt tilføjelserne til de to spil, som udgives samlet.

Rare lufter endelig fremtidsplanerne for Sea of Thieves

Sea of Thieves er, med rette, blevet kritiseret for at mangle indhold. Nu fortæller Rare endelig lidt om de kortsigtede fremtidsplaner for spillet.

The Banner Saga 3 slippes løs den 24. april

Indie-udvikleren Stoic og udgiveren Versus Evil kan i dag fortælle, at Banner Saga 3 slippes løs på PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 24. juli.

Conan Exiles tæller ned til lancering med ny trailer

Conan Exiles har kun lidt under en måned til udgivelse, og Funcom og Deep Silver er i den forbindelse klar med en ny trailer.

Splinter Cell’s Sam Fisher drager i kamp i Ghost Recon Wildlands

Det var allerede varslet, men Ubisoft har netop bekræftet, at Sam Fisher fra Splinter Cell drager i kamp i Ghost Recon Wildlands allerede i morgen. Vi er klar med trailer og også screenshots.

Quake Champions får tilføjet ny kæmper og map i denne måned

id Software og Bethesda er i dag endelig på banen med nyt fra Quake Champions. I denne måned bliver Strogg tilføjet som seneste "champion" og banen Awoken vil også debutere.

Capcoms Resident Evil 7 runder 5.1 mio. solgte spil

Det går ganske godt for japanske Capcom. Monster Hunter World sælger stort og nu har også Resident Evil 7 rundet 5 mio. solgte spil.

Bus Simulator 18 får ankomstdato og første gameplay-trailer

Lever barnedrømmen om at blive buschauffør stadig i dig, kan du den 20. juni forsøge dig med Bus Simulator 18. Tyske astragon Entertainment GmbH lufter i dag også den første gameplay-trailer.

Splinter Cells Sam Fisher dukker op i Ghost Recon Wildlands

Ubisoft kunne i fredags varsle en lille "teaser" for Ghost Recon Wildlands, som mere end antyder at Splinter Cells Sam Fisher dukker op i spillet. Fuld afsløring følger senere i dag.

Insomniac Games’ Spider-Man ankommer den 7. september

Insomniac Games' PS4-eksklusive Spider-Man ankommer den 7. september. Udvikleren bidrager i dag også med info om Collectors & Digital Deluxe-versionerne af spillet.

POPULÆRE