torsdag, januar 19, 2017
video

Injustice 2 Story trailer fra Warner og NetherRealm Studios

Efter et par GIF-appetitvækkere på Twitter i går, har Warner og NetherRealm Studios netop frigivet en ganske lækker Injustice 2 Story trailer. Her kan du se kendte superhelte og også et par stykker som tilsyneladende er blevet fjender.

Danske Heroes & Generals runder 10 mio. registrerede spillere

Danske Reto-Moto kan i dag fortælle, at deres Heroes & Generals på lidt over tre måneder har rundet 10 mio. registrerede spillere. Endnu mere på vej i 2017.
video

19 minutters gameplay video fra Zelda på Nintendo Switch

DigitalFoundry har fået lov at optage film fra to gennemspilninger af Zelda: Breath of the Wild. Det er der kommet en 19 minutters teknisk gennemgang ud af. Zelda kører i 900p, når du ikke benytter den håndholdte udgave.

Awesome Games Done Quick indsamlede $2.2 mio. til kræftbekæmpelse

43.368 valgte at donere for samlet set over $2.2 mio. i løbet af sidste uges Awesome Games Done Quick festival. Det er over $1 mio. mere end sidste år.
video

Nintendo introducerer motion-control kampspillet ARMS til Switch

Er du vild med store overdimensionerede boksehandsker, og vil du samtidig lidt i form, bør du se nærmere på motion-control kampspillet ARMS til Switch. Vi er klar med en forsmag i trailer-form.
video

Ubisoft er på vej med Just Dance, Rayman og Steep til Switch

Ubisoft har traditionelt bakket godt op om Nintendos hardware og de skuffer heller ikke i dag. Just Dance 2017, Rayman: Legends og Steep er på vej til Nintendo Switch.
video

Fire Emblem Warriors udgives til Switch ved juletid

Koei Tecmo er på vej med Fire Emblem Warriors til Switch. Spillet er klar ved juletid og minder formodentlig meget om Hyrule Warriors. Se traileren her.
video

Tetris rammer Nintendo Switch i form af Puyo Puyo Tetris

Ingen konsollancering uden det obligatoriske Tetris-spil. SEGA vil bl.a. byde på Puyo Puyo Tetris til Nintendo Switch. Se den ikke specielt lovende trailer her.
video

Xenoblade Chronicles 2 annonceret til Nintendo Switch

Xenoblade Chronicles 2 er på vej til Nintendo Switch. Monolith Software kunne i morges afsløre at Xenoblade-serien springer på Switch i 2017. Se traileren her.
video

Nintendo byder på mærkværdige mini-games i 1-2 Switch

Kan du malke ko hurtigere end din ven i 1-2 Switch? Nintendo er klar med en samling mini-games i noget der minder om en krydsning mellem Wii Sports og Nintendoland.
- Annonce -

SENESTE