lørdag, oktober 20, 2018

Red Dead Redemption 2: Official Gameplay Video part 2 er nu klar

Rockstar har nu leveret Red Dead Redemption 2: Official Gameplay Video part 2, som de lovede os for en måned siden. Den gør absolut ikke ventetiden nemmere.

Forza Horizon 4 modtager blændende anmeldelser og skyhøje karakterer

Review-embargoen for Forza Horizon 4 er overstået, og nu kommer den ene blændende anmeldelse efter den anden.

Doom 2 får nu også Battle Royale med 64 spillere i et nyt mod

Battle Royale er nu så populært, at det laver ringe tilbage i tiden. Helt tilbage til Doom 2 fra 1994, hvor et nyt mod gør det muligt for 64 spillere at kaste sig over hinanden.

Call of Duty: Black Ops IIII launch trailer viser spillets tre sider frem

Selvom der er et par uger til lanceringen af Call of Duty: Black Ops IIII, er Activision ikke blege for at levere en eksplosiv launch trailer, hvor vi ser mere til Zombies, Blackout og multiplayer.

Ny Death Stranding trailer dukker op fra Tokyo Game Show 2018

Hideo Kojima havde en fin lille trailer med til Sonys show til Tokyo Game Show 2018. Vi fik også nys om to nye karakterer i spillet.

Just Cause 4 leverer 19 minutter live gameplay fra Tokyo Game Show 2018

Hvis du ser frem til tornadoer, eksplosioner og omfattende ødelæggelse, bør du se med her, hvor Avalance Studios præsenterer Just Cause 4 til Tokyo Game Show 2018.

Skørt mashup af Trainspotting og Assassin’s Creed i ny Odyssey trailer

Ubisoft her leveret en ny live action trailer med et stort fokus på valg. Du akn vælge at spise larver, bide din modstander eller at spise ged.

Sony klar med den lille PlayStation Classic-konsol den 3. december

Savner du den første PlayStation er der gode nyheder. Den 3. december lanceres PlayStation Classic med 20 pre-loadede spil til en pris på $99.

Just Cause 4 dropper imponerende trailer om spillets vejr og verden

Lad kæben falde et par gange i den nye syv minutter lange demonstration af spilverdenen fra Just Cause 4 i "World & Biomes" traileren.

Se traileren til dokumentarfilmen “Fuck You All” om den notoriske Uwe Boll

En af verdens mest forhadte, udskældte og uden tvivl elendigste filmagere har nu fået sin helt egen dokumentarfilm. Historien om tyske Uwe Boll er på vej, og nu kan du selv se traileren til "Fuck You All".

POPULÆRE