Xbox Series X|S er på gaden i Danmark om små to uger, og Microsoft har været så elskværdige, at sende os et eksemplar forud for udgivelsen. Decideret unboxing skal I nok blive skånet for, så i stedet bliver I beriget med nogle billeder af æsken som maskinen var pakket ind i, såvel som det indhold der rent faktisk er fulgt med.

Æsken så sådan ud ved modtagelse – husk en hobbykniv til udpakning, da der er noget genstridig tape ved kanterne.
… og bagsiden tager sig således ud, med det velklingende “Power Your Dreams”-slogan.
“Power Your Dreams” går igen, så snart æsken er åbnet…
… og det er naturligvis selve maskinen, der er pakket ind i den sorte folie.
Sådan ser Xbox Series X ud på mit spisebord, men den skal nok få lært at finde hen hvor TV’et bor.
Et stk. controller med dertilhørende batterier er også fulgt med, så den er klar til at tage i brug med det samme.
Tordenskjold giver lige en hjælpende hånd med at vurdere størrelsen på både Xbox Series X og controller.
Afslutningsvis er her alt hvad der var at finde i æsken, dog ikke inklusive den sort/hvide manual, som på ingen måde gør sig godt på billeder.

For nu må vi blot fortælle, hvad æsken rent faktisk har indeholdt, så øvrige detaljer gemmer vi på lidt endnu.

Næste trin er så at få installeret bæstet ved stuealteret, og den fornøjelse holder jeg for mig selv. Nu ser jeg bare frem til at få testet maskinen igennem, og forhåbentlig få en masse berigende Xbox-oplevelser i mange år fremover.

TILFØJELSE:

Hvis Tordenskjold er lidt for abstrakt at forholde sig til, så er herunder nogle andre billeder, som lidt skarpere udpensler størrelsen på Xbox Series X:

Konsollen måler 30 centimeter i højden og…
… 15 centimeter i både bredde og dybde.

Selv tak.

33 KOMMENTARER

 1. #1 BruneBanan for scale!

  Selv med tændstikæsken, så er det umiddelbart svært at opfatte, hvor stor den rent faktisk er. Jeg tvivler på, at den ville passe ind i mit stuealter.:)

  Jeg venter spændt på flere indtryk!

 2. Jeg fandt noget gult at svinge ved siden af konsollen, som ret skarpt fortæller hvor stor den er. Jeg har tilføjet to billeder nederst i artiklen, som man nu også kan forholde sig til.

 3. Lækkert enkelt design modsat den gigantiske PS5 som ligner lort. Det går mere og mere i retning af X-box, hvis jeg skal have en konsol denne generation.

  #12: Har du set unboxings af PS5? Den er jo på størrelse med et PC-kabinet fra 90erne.

 4. Selvom jeg helt klart er mest på playstation siden, så ser den rimelig dejlig ud. Glæder mig til flere indtryk eller måske endda et review af den hvis man kan være så heldig?

 5. Kan I løfte sløret for, hvad I må skrive om på nuværende tidspunkt? Evt. også hvad I må skrive om i snarlig fremtid?

  Andre sider har dækket ting som bagudkompabilitet, spil indlæsningshastigheder, osv. Men jeg tænker der må være boget mere guf i vente

 6. #20: I skrivende stund må vi kun vise, at vi rent faktisk har maskinen. De “reviews” der indtil videre har været, er af nogle særlige anmelder-eksemplarer, som ikke tilsvarer den version slutbrugerne får i hænderne.

  Den konsol vi har, er den samme som kommer i handlen ved release, og der skal nok komme en mere grundig gennemgang af den…

  … senere

 7. #19: var controllere ikke primært kablede i 90’erne? Her tænker jeg da både på Nintendo, Sega og PlayStation-konsoller …

  Jeg husker en kammerat, som havde nogle trådløse off-brand controllere til PS1, hvor man skulle sætte en lille dongle i controller-porten, men forbindelsen mellem dongle og controller forsvandt, hvis blot en kat stillede sig på tværs mellem konsol og spillere.

 8. #27 ???????????? Nu må i sku stoppe. Der findes ikke en controller de sidste 15 år som ikke bruger batterier. Hvordan tror du din ps4 controller forsynes? Sol celler? Brændsels celler? Please tell me. lol

 9. ->#27
  … Æv.. nu løb min controller tør for strøm…
  Hmm hvor er min 4m lange usb ledning så jeg kan oplade controlleren imens jeg spiller…

  eller…
  Hmm nu løb min controller tør for strøm… jeg skifter dem lige og så er jeg godt i gang igen.
  dette kan man gøre ind til ens controller er slidt helt ned…
  hvis batteriet var indbygget… så cellerne er nedslidt… så ender du alligevel med at sidde med en opladerledning i konstant.

  your choice….

 10. #30 ved ik lige hvor du vil hen med dit indlæg mit problem er at mindst 2 her i tråden tror at der er andre reelle alternativer end batterier til at forsyne en kontroller i 2020. Om det er et batteri pakke indkapslet i plastic eller om det er AA batterier ændrer jo ikke på det faktum at begge er batterier..