Mens vi stadig skriver 15. november, skal vi lige nå at sige tillykke med de 18 år til den første Xbox, som nemlig kom på gaden i USA på denne dato tilbage i 2001. En nyhed som vi selvfølgelig dækkede på Daily Rush.

Maskinen, som blev efterfulgt af Xbox 360 i 2005, nåede at sælge over 24 millioner eksemplarer. Den etablerede Microsoft som en seriøs spiller på konsolmarkedet og introducerede den højt elskede Halo-serie. Udover Halo: Combat Evolved og Halo 2 indeholder Xbox’ens spilbibliotek også klassiske titler som Star Wars: Knights of the Old Republic.

Her fra Daily Rush skal der lyde et stort tillykke til Xbox’en, som i dag er gammel nok til at kunne stemme. Hvilke spil var jeres favoritter på Microsofts første konsol?

7 KOMMENTARER

  1. Kung-Fu Chaos… Det bedste partyspil nogensinde!

    Derudover var der Project Gotham Racing, Morrowind-porten, BG: Dark Alliance, Ninja Gaiden, Mercenaries, Riddick, Conker, Fable, Beyond G&E, det første Halo og Forza, og endnu flere multiplatformspil.

    Derudover var der Xbox Live.

  2. Halo! Også selvom det ikke helt var det spil, der blev præsenteret før Microsoft overtog Bungie. Det var forud for sin tid og havde absurd lækre kampmekanismer, der IMHO endnu ikke er overgået.

  3. Halo og Jet Set Radio Future var klart favoritterne. Men jeg har også brugt oceaner af tid på X-men Legends 1+2.

    Damn jeg er stadig ærgelig over at disc drevet er gået i stykker I min konsol, selv om jeg stadig kan spille de fleste spil på X360.