Næste generation af konsoller er på vej og i slutningen af året går Sonys PlayStation 5 i ringen med Microsofts Xbox Series X. I slutningen af februar begyndte Microsoft så småt at løfte sløret for den nye Xbox’ tekniske detaljer, men først i går blev der for alvor åbnet for sluserne.

Xbox Wire-bloggen har Microsoft frigivet de fulde specifikationer af den kommende Xbox Series X. Du kan se det samlede overblik her (men læs også den fulde artikel, hvis du vil have alle detaljerne med):

Den sidste linje opsummerer Microsofts ambitioner med Xbox Series X: 4K opløsning og 60 fps og op til 120 fps i visse titler. Der er helt klart kastet en handske, som det nu er op til Sony at samle op. Sjovt nok har Sony netop annonceret, at de vil afsløre PlayStation 5’s specifikationer onsdag den 18. marts, dvs. senere i dag.

Men Microsoft stoppede ikke der. Ovre på Xbox Wire kan du også finde et nyt interview med Ryan Whitaker, som er Senior Designer på Xbox. Interviewet handler om en utroligt vigtig del af enhver konsol, nemlig controlleren. Ikke overraskende er Xbox Wireless Controller ikke lavet grundlæggende om, men i interviewet kan du læse om hvordan Microsoft har tweaket designet af den populære controller.

2 KOMMENTARER