Betaler man for et Xbox Game Pass Ultimate-abonnement, får man meget snart adgang til EA’s Play-service uden meromkostning. Nærmere bestemt finder sammensmeltningen sted den 10. november, hvilket pudsigt nok er samme dato som Xbox Series X og Series S udgives. Vil man derfor være på forkant med et bredt udvalg af spil, når man investerer i den nye Xbox-maskine, så er der altså nu endnu bedre argumenter for at hoppe med på den vogn.

Annonceringen kom via Xbox’ eget site:

“Today I’m announcing that starting November 10, EA Play will be available on Xbox consoles, including Xbox Series S and Xbox Series X, as part of Xbox Game Pass Ultimate, and beginning in December, members with an Ultimate or PC subscription will be able to download and play games from the EA Play library on Windows 10 PCs.”

I første omgang bliver der taget højde for Xbox-konsollerne, som altså vil få adgang til EA Play-servicen den 10. november, mens PC-ejere kan få gavn af tilbuddet, når kalenderen engang viser december.

Bethesda-titler også på vej

I samme forbindelse har Xbox også annonceret, at der er Bethesda-spil på vej til Xbox Game Pass. Det følger ganske naturligt i kølvandet på den brancheomvæltende investering, som Xbox foretog for få uger siden, da de købte Zenimax og Bethesda, og dermed også rettigheder til samtlige spil fra gigantudvikleren.

Allerede den 1. oktober kan man via Xbox Game Pass altså begynde at spille det mere end fremragende Doom Eternal, som vi her på Daily Rush gav en bragende karakter på 10/10.

Der er altså ved at være afsindigt mange gode grunde, til at overveje om ikke der skal stå en Xbox under stuealteret, og med inklusionen af EA Play og nogle yderst attraktive Bethesda-titler på vej til Xbox Game Pass, er det altså også en overvejelse der vejer tungt i mine gemakker.

14 KOMMENTARER

 1. Men EA play er jo ældre spil… I mine øjne ingen penge værd.
  Og xbox gamepass og jo super fedt, men men men. Man kan jo ikke spille alle spillene cross-launcher.
  2 eksempler følger:
  Jeg har fallout 76 på gamepass og kan ikke spille sammen med mine venner fra steam.(det er noget bæ)
  Jeg har også Ark via gamepass og der kan jeg heller ikke spille med vennerne fra steam…

  Jeg siger ikke det er en dårlig service, overhovedet ikke. jeg er godt underholdt på min pc med Ultimate gamepass, men det er så mega nederen at jeg ikke kan spille med mine venner fra steam.

  Når det så er sagt havde jeg planer om både at købe xbox og ps5 i år, men jeg nøjes med pc + gamepass og ps5. Ser ingen grund til at købe xbox når det hele kommer på pc.

 2. Ehm #1 Fallout 76 på Gamepass virker fint med Steam osv. går ud fra du spiller PC versionen på Gamepass? Fordi der har aldrig været lovet crossplay med Xbox.

 3. #2 Jeps spiller på pc. Og jeg kan ikke spille med mine venner fra steam. De kan ikke se jeg er online og jeg kan ikke se dem.

 4. #1
  Battlefield 5 og 1 – Star wars Battlefront II – Fifa 20 – NHL 20 – Madden NFL 20 – NFS Heat osv
  er vist ikke lige gamle spil og til 195 kr om året er det vist godt nok

 5. #4 det er da heller ikke nye spil de har alle 1år plus det løse på bagen…

  #5 det er vist håbløst med alle de fejl der er i lige Fallout 76(som dog skulle være blevet bedre med tiden)

 6. #7 – Prisen på Xbox Game Pass er også netop steget fra 33 til 79 kroner om måneden. Det kan man selvfølgelig stadig godt anse for at være et godt tilbud

  Jeg regner dog ikke med at skulle spille hverken Bethesda eller EA’s spil, så jeg overvejer at hoppe fra tjenesten igen.

 7. Jeg er ret glad for Gamepass på Xbox og tilføjelsen af EA Play, gør kun det kun bedre. Det kan godt være at spillene har nogle år på sig, men hos os, som familie, har det stor værdi.

  Et simpelt spil som Tracks, hvor man bygger en legetøjs togbane og derefter kører rundt med fløjten/hornet i bund, har underholdt mine små drenge i flere timer.

  Jeg har f.eks. aldrig spillet Dragon Age 2 og 3, eller Mass Effect: Andromeda, så de skal da helt sikkert ind på vores Xbox, der allerede har installeret 54(!) spil, takket være Gamepass.

 8. #8:
  Har du set noget sted, at prisen for et nuværende abo stiger?
  I min konto står der stadig:
  “33,00 kr. every month, next charge on XX/XX/2020 “

 9. #10:
  Hvad står der, hvis du går herind:
  https://account.microsoft.com/services/

  Jeg har ikke fået den popup, du snakker om, ej heller en e-mail med info om prisstigning. Og MS siger fortsat selv, at jeg skal betale 33 kr. næste gang.

  Jeg betalte også 33 kr. for få dage siden.
  Jeg synes bestemt, det ligner, at de 79 ikke gælder eksisterende abonnenter.

 10. #12 – Der står det samme som hos dig, 33 kr. om måneden.

  Igen, jeg forstår det ikke helt når jeg samtidig fik beskeden om prisstigning… Men jeg forbliver i det mindste abonnement så længe prisen holder sig i ro