Xbox kan nu fremvise det kommende User Interface, som vil blive lanceret i forbindelse med udgivelsen af Xbox Series X til november. Der er ikke foretaget de helt store ændringer, så vante Xbox-gamere vil føle sig ganske hjemme i det nye design.

Fokus ligger derimod på at optimere systemets UI, med henblik på at fungere relativt identisk på henholdsvis Xbox, PC og mobile enheder. Det nye UI skal altså fungere som et økosystem, der lader gamere starte et spil så gnidningsfrit som muligt på deres foretrukne platform.

I videoen fortælles det også, at systemet er blevet markant hurtigere, så der bliver mere tid til at spille, og mindre tid spildt på at vente. Der er specifikt blevet kigget på de menuer, som spillere benytter mest, “Home”, “Guide” og “Store”, og det er disse som, ifølge traileren, har fået mest opmærksomhed.

Du kan læse mere om det nye UI på Xbox egen side.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg er generelt glad for min XBox, men især Microsoft Store har altid været håbløs langsom både på PC og XBox. Det er godt at de forbedrer det.

  2. #2: Der er lidt forskel, men jeg kan ikke finde ud af, hvor problemet opstår. Maskinerne burde være kraftige nok til at afvikle en ‘store’.