onsdag, april 25, 2018

PUBG får ny bane med undergrunds-huler og valgfrie maps

PUBG Corp. synes nu endelig at have skruet tempoet og begyndt at tilføje nye features til PlayerUnknown’s BattleGrounds. Nyt Savage map med undergrunds-huler og endelig muligheden for selv at vælge map er på vej.

Monster Hunter: World 3.0.0 patch tilføjer den gyldne drage Kulve Taroth

Capcom kunne i går fortælle, at Monster Hunter: World 3.0.0 patchen ville være klar allerede i dag. Flere rettelser, quality-of-life tilføjelser og den nye gyldne Elder Dragon, Kulve Taroth.

No Man’s Sky Xbox One udgivelsesdato lækket af Amazon

Amazons italienske website er endnu en gang kommet i søgelyset efter de tilsyneladende har luftet udgivelsesdatoen for Xbox One-udgaven af No Man's Sky.

A Way Out runder et salg på 1 mio. på bare to uger

Electronic Arts' (EA) og Hazellight Studios' A Way Out har rundt et salg på 1 mio. på bare to uger. Overraskende for både spillets udviklere og også EA.

Shenmue I & II genudgives til PC, PS4 og Xbox One i år

SEGA har i dag bekræftet, at de vil genudgive Shenmue I & II til PC, PS4 og Xbox One senere i år. Højere opløsninger og moderne interface er blandt tilføjelserne til de to spil, som udgives samlet.

The Division 1.8.1 patch bidrager med Xbox One X forbedringer

The Division er med 1.8.1 den seneste af Ubisofts spiltitler til at blive optimeret med 4K opløsning og flere og bedre in-game effekter. Læs patch notes her.

Her er minimum og anbefalede PC-systemkrav til Dontnods Vampyr

Har du PC-versionen af Dontnods kommende Vampyr i sigte, kan du i dag tjekke både spillets anbefalede og minimum PC-systemkrav ud.

PUBG kan spilles gratis på Xbox One i næste weekend

Har du en Xbox One men endnu ikke haft lyst til at betale for PUBG, kan du i næste weekend (19 - 22. april) forsøge dig gratis. Miramar banen ventes også klar på Xbox inden månedens udgang.

Rare lufter endelig fremtidsplanerne for Sea of Thieves

Sea of Thieves er, med rette, blevet kritiseret for at mangle indhold. Nu fortæller Rare endelig lidt om de kortsigtede fremtidsplaner for spillet.

The Banner Saga 3 slippes løs den 24. april

Indie-udvikleren Stoic og udgiveren Versus Evil kan i dag fortælle, at Banner Saga 3 slippes løs på PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 24. juli.

POPULÆRE