PlayStation 5 har allerede et par solide udgivelser klar på lanceringsdagen for PlayStation 5, for eksempel i form af Spider-Man: Miles Morales og Demon’s Souls Remastered. Hvis det ikke lige er de spil du ser mest frem til, men derimod hellere vil vente på andre eksklusive udgivelser som Gran Turismo 7 eller Horizon Forbidden West, så er Sony nu klar med en lille indikation for, hvornår vi kan regne med at se de spil udgivet til den kommende next gen-konsol.

Videoen herover giver både nogle cinematiske klip af de kommende spil, men afslører også hvornår de forventes udgivet. Ganske som forventet vil Spider-Man: Miles Morales og Demon’s Souls altså være klar samme dag som konsollen, og i første halvdel af 2021 bør vi også se Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart og Returnal. Vi skal dog over på den anden side af sommeren 2021, før vi igen kan gøre Aloy selskab i Horizon Forbidden West.

Er det derfor et af de spil, som fungerer som dit primære argument for at investere i en PlayStation 5, så skal du altså ikke være ked af, hvis du ikke når at få maskinen i hus, inden udgangen af 2020.

2 KOMMENTARER

  1. “og i første halvdel af 2021 bør vi også se Gran Turismo 7”
    Tror i selv på den hvis i gør bliver der 3 stk 1 maj i 2021 altså der sker nok ikke, og skulle det ske så er det vist første gang et GT udkommer indenfor for 1 år efter en PS…