I en nyligt udgivet Corporate Report fra Sony, har konsolgiganten offentliggjort, at flere af PlayStations eksklusive titler med stor sandsynlighed vil finde vej til PC-platformen. Årsagen til fremtidsudsigten som nævnes i dokumentet er primært af økonomisk karakter.

Uden konkret at nævne specifikke spil, er nedenstående citat alligevel ikke til at tage fejl af:

“We will explore expanding our 1st party titles to the PC platform, in order to promote further growth in our profitability”

Sony har i lang tid ignoreret PC-markedet, men med den succes de har oplevet med for eksempel Horizon Zero Dawn på PC, til trods for en lidt broget start, har de endelig set noget fornuft, i at bringe deres spiloplevelser til så bredt et publikum som muligt.

Spørgsmålet er så hvilke spil vi kan forvente at se koncerteret til PC. I Eurogamers artikel om samme emne, nævner de Media Molecules’ Dreams som et oplagt bud. De spekulerer dog også i, om der snarere vil være fokus på kommende next gen-titler som Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart og det måske mest oplagte Horizon: Forbidden West.

Når Sony nu har åbnet for sluserne, hvilke spil vil du så gerne se finde vej til din PC?

10 KOMMENTARER

  1. #4 +1

    Og Bloodborne, Ghost of Tsushima, Spider-Man, God of War… mange fede titler.

    Men gad vide om det er en god idé. PS og Switch adskiller sig netop fra PC ved at hvis du vil spille deres spil, skal du eje maskinen. Det samme er ikke tilfældet med Xbox.

  2. #5 Både og med Switch. Der kommer mange spil (især indies), som har været ude på PC i flere år, som folk køber igen på Switch, fordi den er mere belejlig at spille på. Den fordel har en PS4/5 ikke over en PC. Jeg ville aldrig have haft mulighed for at spille BotW i 200+ timer, hvis jeg skulle have gjort det på en anden konsol eller en PC.:)

  3. #5 det kommer vel an på om det først udkommer til PC 1 eller 2 år efter det udkommer til Playstation. Gamere SKAL bare have spillet på release i disse dage.

  4. Fuck bloodborne, fuck ghosts osv osv. Gi mig demonssouls til pc. De andre spil er blot dårlige kopier af det originale mesterværk!