Her til aften præsenterede Sony en håndfuld spil, som vi kan glæde os til at spille på den kommende PlayStation 5. Den helt store overskrift kom dog til sidst i præsentationen. Her blev det nemlig officielt annonceret at PlayStation 5 udgives den 19. november, med en vejledende salgspris på €499 for standardudgaven og €399 for Digital Edition, altså den version der ikke har et diskdrev.

Nordamerika og Japan får dog maskinen en hel uge før europæerne, med en lanceringsdato den 12. november, altså blot to dage efter Xbox Series X og Series S rammer butikshylderne.

Du kan gense præsentationen herunder, hvor vi fik set trailere og gameplay fra bla. Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls, Final Fantasy XVI og mange flere:

33 KOMMENTARER

 1. Kunne man spille sine fysiske spil med den digitale version med det PS5 plus benefit eller hvad var det? Er stadig i tvivl om det skal være digital har et par fysiske spil liggende jeg gerne vil game på PS5

 2. #3 Mener du kan taste dine keys ind og hente dem ned?

  Men jeg er ikke 100% sikker for har ikke haft et fysisk spil siden jeg vandt GoW æsken her på DR, men tænker da de må have sådan en funktion sæt nu ens fysiske kopi går i stykker eller noget.

 3. Så blir det spændende at se om de danske butikker har spændt hjelmen rigtigt…

  Ps4: 399 dollars
  Ps4: 3.500dkk

  Ps5: 399 dollars
  Ps5: ikke over 4.000dkk(?)

  Kursen på både yen og dollars var kun en smule højere i 2017. Så prisen burde ikke hoppe meget højere. Og egentlig slet ikke med den euro pris…

 4. Det er egentlig lidt spøjst, at de ikke lancerer i Nordamerika og Europa først, og så venter en uge med Japan. Xbox sælger ikke i Japan, så der kan Sony snildt lancere deres konsol 9 dage efter Microsoft. Det er lidt en anden situation i Europa.

 5. Mon ikke de føler sig sikre på salget nu med det pris punkt? Series S lyder på ingen måde interessant og jeg spiller ikke engang særlig meget mere…
  Og så de små ting med den nye controller osv. Jeg er nok biased af h til, men synes valget er lige til nu.

 6. Det irriterer mig at der er sådan en forvirring omkring forudbestilling.

  Jeg gad godt vide hvornår vi kan begynde at forudbestille maskinen i DK og hvor. :-/. Der er enkelte engelske sider som har sat gang i det.

 7. Whaat, er offline i 3 dage, og går glip af et af årets største nyheder for mig, hvad sker der lige. Men fuck hvor fedt med prisen, havde ikke helt regnet med det var i den ende for at være ærlig

 8. #28 og fysiske spil ER billigere. som jeg nævnte i playstation 5 forumtråden forleden dag… Så fornuftigt valg! Jeg har gjort det samme!

  btw.

  en del ps4 top spil følger med playstation plus subscription der i starten af launch:

  God of War

  Bloodborne

  Monster Hunter World

  Final Fantasy XV

  Mortal Kombat X

  Fallout 4

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Ratchet & Clank

  Days Gone

  Until Dawn

  Detroit: Become Human

  Battlefield 1

  Infamous: Second Son

  Batman: Arkham Knight

  The Last Guardian

  The Last of Us: Remastered

  Persona 5

  Resident Evil 7: Biohazard

  Og så har man adgang til de spil, så længe man har playstation plus, så vidt jeg ved.

 9. #30 det tror jeg slet ikke de er

  jeg tror bare de.. fungerer

  men jeg antager, hvis spillet har en “pro” compatiblity af en art, så kører den på den måde

 10. Det er sjovt som alle kommentarspor, nyheder, youtube videoer osv. “afslører” at det i virkeligheden er billigere at købe med fysisk drev, som det er et eller andet scam fra Sony. Er der nogen der ikke selv kan lure det? Digitale udgaver har jo være dyrere længe, selvom det er absurd.

  For mig at se er det en håndrækning til alle os der simpelthen bare ikke VIL have fysiske medier eller bøvlet med dem.