Nu hvor Xbox har annonceret både prissætning og udgivelsesdato for Xbox Series X og Series S, går mange spændt og venter på hvad Sonys næste træk bliver. Det kan tyde på at vi finder ud af det på onsdag, når der diskes op med en PlayStation 5 Showcase.

Annonceringen kom i lørdags på den officielle PlayStation Blog:

“Before PlayStation 5 launches this holiday, we wanted to give you one more look at some of the great games coming to PS5 at launch (and beyond!).

Opslaget på bloggen nævner kun at vi får en masse spil at se, både i form af titler som vil være klar til launch, men også hvad vi kan vente senere i maskinens livscyklus. Jeg er dog mentalt forberedt på at investere i en hovedbeklædning, som jeg agter at indtage til aller sidste bid, hvis der ikke også bliver annonceret en udgivelsesdato og/eller pris for begge PlayStation 5-modeller.

Det finder altså sted onsdag den 16. september kl. 22:00, og vi sidder naturligvis klar, til at bringe de vigtigste annonceringer fra præsentationen.

22 KOMMENTARER

 1. Ja gud forbyde at nogen nogensinde skulle opfinde nye spil. Vi skal bare blive ved med at lave nye spil i under de IP vi allerede har – jubiiii … Jeg glæder mig allerede alle spil bare har årlige opdateringer ligesom FIFA og Madden, det er DET vi vil ha!

 2. #8 Det passer jo ikke… Der kommer da masser af nye originale ting hvert eneste år, at meget af det ikke falder i din smag er så en anden ting, og tænker også at fans af en serie rigtig gerne vil have mere, ellers købte de det vel ikke?

  Ville da personligt selv være ked af hvis der kun var kommet 1 diablo…. eller 1 GTA…. eller 1 far cry.

  Bare for at nævne en ny KONGE IP så kan jeg da lægge ud med Cyberpunk 2077, hvad mere vil du have?

 3. #1 + #7

  God of war 2 udkom d. 13. marts 2007 til PS2 så i giver den bare gas.

  Det sidste GoW spil i serien tog dem over 5 år at producere, så tænker ikke i skal regne med noget nyt allerede i nærmeste fremtid.

 4. well… when im wrong im wrong, nyt GoW, spørgsmålet er bare om det reelt set er et nyt spil i serien eller om det er noget til det eksisterende hmm.