Vi har ventet længe på at finde ud af, hvordan PlayStation 5 rent fysisk kommer til at se ud. Sony benyttede torsdagens præsentation af konsollens kommende spil, til også endelig at annoncere det apparat, som kommer til at indfinde sig i vores stuealter. Du kan selvfølgelig bare kigge på billedet øverst i denne nyhed, men for en mere bragende præsentation, så kig da bare på videoen herunder:

Konsollen er vist i stående form, og det umiddelbare indtryk der efterlades, er at maskinen er bedst tjent i denne stilling. Personligt håber jeg på, at den også kan ligge ned, da jeg skælver ved tanken om, hvordan sådan en maskine håndterer, pludselig at få et lille skub fra den forkerte vinkel.

I traileren præsenteres to forskellige versioner: en standard-udgave, og en digital version uden diskdrev. Vælger man den digitale version, er man derfor begrænset til at kunne spille de spil, som bliver tilbudt via PlayStation Store. Langt de fleste spil udgives efterhånden både fysisk og digitalt, så det er værd at håbe på, at man ikke kommer til at gå glip af et eneste spil, hvis man foretrækker den ene version frem for den anden.

I videoen vises også en hæderlig mængde tilbehør, som for eksempel en ladestation til Dual Sense-controllerne, et officielt headset og en media remote. Om dette følger med som standardtilbehør, når man køber en PlayStation 5-konsol, er dog endnu ikke meldt ud.

Nu mangler vi bare en udgivelsesdato for maskinen, som er lidt skarpere end den “holiday 2020” udmelding vi indtil videre er blevet fodret med.

10 KOMMENTARER

  1. Er ikke fan.
    Den er dælme stor hvis de billeder taler sandt.
    Designmæssigt er jeg også sådan lidt… Kan den overhovedet lægges ned?