Der er nu kun lidt over en måned til at PlayStation 5 rammer vores breddegrader. Én af de sidste ting, som Sony har manglet at løfte sløret for, er hvordan maskinens brugergrænseflade ser ud. Det blev der lavet om på tidligere i dag, da teamet bag PlayStation 5’s user experience delte en helt ny video. Du kan se videoen lige over nyheden her.

Videoen viser nogle af de nye begreber i designet som cards og activities, som er en central del af det control center, man lander i, når man trykker på controllerens PlayStation-knap.

Vi får også set hvordan chat og multiplayer med ens venner fungerer og hvordan man kan dele f.eks. screenshots, man har taget in-game.

Den 19. november kan de gamere, der er så heldige at få en PlayStation 5 fra launch, kaste sig ud i den nye PlayStation 5 user experience.

6 KOMMENTARER

  1. Ikke noget revolutionerende, men pænt og enkelt og funktionsdygtigt.

    Ikke dårligt, og ikke noget der blæser sokkerne af nogen.

  2. #3 Den kan vel nærmest også kun være bedre end alle de andre, de har disket op med.:) Jeg har PS1, PS2 og PS4, og det er ikke controlleren, der er deres stærke side.

  3. Jeg syntes ærligt tal at det ser rodet ud.

    I det hele taget at jeg er lidt bekymret for vores evne, til at koncentrere os om kun en ting i fremtiden.
    Jeg syntes selv at det bliver svære og svære at sidde og bare nyde en film uden en telefon i hånden eller en computer kørende ved siden af. Det ser ikke ud til at PS har tænkt sig at hjælpe imod denne tendens.