Der blev ikke sparet på krudtet, da Sony præsenterede de spil, som du kan se frem til at kaste dig over på den kommende PlayStation 5. Der var både de spil vi havde forventet, håbet på og slet ikke var klar over, men her er et hurtigt overblik, over de titler som bør have fanget din opmærksomhed:

Horizon Forbidden West

Aloy tager atter engang hovedrollen, i efterfølgeren til et af de absolut bedste spil fra 2017. Traileren præsenterer både nye omgivelser, såvel som en god blanding af nye fjendetyper, i hvert fald blandt de robotter, som det oprindelige spil fik opmærksomhed omkring. Gigantiske skildpadder, vildsvinelignende monstrositeter og kampklare mammutter er blot nogle af de udfordringer, som vi kan se frem til at bringe i knæ i Horizon Forbidden West.

Gran Turismo 7

Løftet omkring Gran Turismo 7 er at bringe dig de bedste features fra 22 års erfaring med racing-genren. Om du er til arkade-ræs, tuning, fotografi, simulation eller har en helt særlig niche-interesse for biler, så sigtes der efter at være et eller andet der appellerer til dig. Traileren kører blødt som smør, og man kan jo håbe, at spillet også gør det, når vi sidder med det i hænderne.

Resident Evil Village

Med tanke på hvor stor en succes Resident Evil 7 var, er det forståeligt at der fortsættes i den ånd. Resident Evil Village placerer igen spilleren i et førstepersonsperspektiv, med et tydeligt løfte om at rædslerne kommer helt tæt på. Bemærk særligt nogle af lysdetaljerne i indendørslokationerne, og det giver da muligvis mening, hvorfor spillet kommer til at stråle på PlayStation 5. Resident Evil Village er sat til udgivelse i 2021.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Insomniac Games vil gøre sit til at løfte deres egen arv fra det mere end fremragende Marvel’s Spider-Man fra 2018. Vi kvitterede med karakteren 10 ud af 10 i vores anmeldelse dengang, og ser derfor meget frem til at finde ud af, om Insomniac Games, denne gang med Miles Morales i hovedrollen, kan skabe mere indhold, til et spil der i forvejen flød over med spændende indhold, knivskarpt gameplay og en bragende god historie. Traileren lover en udgivelse omkring “holiday 2020” – er det et tegn på at spillet bliver en launch-titel? Man kan vel håbe!

Ratchet & Clank: Rift Apart

Insomniac Games har skam mere i støbeskeen end Spider-Man. Skal man snakke om eventyr der appellerer til alle aldre, så er Ratchet & Clank svært at ignorere. “Rift Apart” er undertitlen på det kommende PS5-spil, og at dømme efter annonceringstraileren ovenover, så byder spillet netop på den formular, som har gjort de foregående spil så populære. Det seneste spil var et reboot fra 2016, som vi i sin tid gav en flot anmeldelse, med en pralværdig karakter på 9 ud af 10.

Demon’s Souls

Rygterne har svirret i et stykke tid, om at der var en remastered version på vej af PlayStation 3-klassikeren Demon’s Souls. Det blev i dag annonceret som værende faktuelt, og det er, til alles store fornøjelse, Bluepoint Games der står for arbejdet med den kommende version. Bluepoint har markeret sig som værende blandt de bedste i branchen, når det kommer til remasters, hvilket de især beviste med Shadow of the Colossus fra 2018.

Der var naturligvis mange flere annonceringer ved torsdagens PlayStation 5-præsentation, men vi har vurderet disse titler, som værende blandt dem der især er værd at holde øje med. Hvilke spil glæder du dig til at se mere til?

6 KOMMENTARER

  1. ÅÅH det her skal nok blive godt. Spiderman ps4 er i den grad en af de bedste spil jeg nogensinde har prøvet, historien var ret god, og gameplayet var sindssygt fedt og smooth. Hvis Det nye bliver bare tæt på så godt, så er jeg utrolig tilfreds, man kan jo altid håbe på at de løfter niveauet endnu mere, men lad os vente og se.

    Ratchet og Clank var de første rigtige spil jeg fik i hænderne, hvis man ikke tæller wii spillene med. Tror aldrig jeg fik gennemført et af dem, da jeg kun var en syv otte år og lige var begyndt at spille. Men Ratchet og Clank var med til at skabe min interesse for gaming, så har også høje forventninger til det.

  2. Det er virkeligt et hæderligt lineup Sony kunne præsentere os for i går. Glæder mig især til Spiderman og Ratchet & Clank. Fik aldrig spillet mere end en times tid af Horizon: Zero Dawn men må sige at traileren til efterfølgeren så for vild ud! 2020/21 bliver gode gaming år!