mandag, februar 19, 2018

Kingdom Come: Deliverance får stor day 1 patch & launch trailer

Kingdom Come: Deliverance ankommer i dag og synes at have fanget en del af Daily Rush'erne allerede. Warhorse Studios og Deep Silver er klar med en 23 GB day...

Fortnite serverne crashede med 3.4 mio. samtidige spillere

Fortnite satte rekord med 3.4 mio. samtidige spillere i torsdags og crashede samtidig Epic Games spilservere. Konsolversionerne får snart 60 FPS understøttelse.Epic Games var blandt de som ganske offentligt...

Black Ops 4 rygtes som årets Call of Duty-spil fra Activision

Eurogamer kunne i sidste uge fortælle, at Call of Duty: Black Ops 4 vil være årets Call of Duty-udgivelse. Activision har nu bekræftet, at det er Treyarch som står bag årets udgivelse.

Rainbow Six Siege kan prøves gratis i weekenden

Ubisoft disker op med endnu en gratis weekend for de som vil prøve Rainbow Six Siege. Spillet, som efterhånden har tiltrukket 25 mio. spillere, har været en af Ubisofts størtste post-launch succeser.

Konami er klar med Metal Gear Survive betatest i den kommende weekend

Skulle du have lyst til at smage på hvordan Metal Gear Survive, kan du i den kommende weekend (16 - 18. februar) forsøge dig på PC, PS4 og Xbox One.

Ninja Turtles invaderer NetherRealms Injustice 2 i morgen

Warner og NetherRealms sublime kampspil baseret på DC Comics' helte og skurke, Injustice 2, får tilføjet de kære - eller møgirriterende - Ninja Turtles.Det er i morgen, at de...

The Surge 2 annonceret og ankommer til PC og konsollerne i 2019

Focus Home Interactive og Deck13 har bekræftet, at The Surge får en efterfølger i The Surge 2 og ankommer til både PC og konsollerne i løbet af 2019.

Red Dead Redemption 2 rygtes at have Battle Royale & first-person mode

Nu hvor du må vente lidt længere på Red Dead Redemption 2, kan du måske se frem til Battle Royale og også en first-person mode. Der er godt gang...

Monster Hunter World anmeldelse (PS4)

Monster Hunter: World er ankommet. Endelig kan PS4 og Xbox One få lov at opleve, hvad primært japanerne har ravet om i over et årti. Læs vores anmeldelse her.

Kazuo Hirai træder tilbage som præsident og øverste chef for Sony

Sonys nuværende øverste chef og præsident, Kazuo (Kaz) Hirai, træder tilbage den 31. marts. Det er dog ikke en degradering. Hirai overtager derefter posten som bestyrelsesformand.

POPULÆRE