onsdag, april 25, 2018

God of War Director reagerer på anmeldelser i personlig video

Director for God of War, Cory Barlog, har netop uploadet en video han filmede af sig selv, den dag anmeldelserne for hans fem år lange arbejde blev offentliggjort.

For Honor har fået helt ny Training Mode

Har du behov for at finpudse dine kampevner, eller måske lære nogle tricks som du ikke kendte til, så er det nu muligt i For Honors nye Training Mode.

Monster Hunter: World 3.0.0 patch tilføjer den gyldne drage Kulve Taroth

Capcom kunne i går fortælle, at Monster Hunter: World 3.0.0 patchen ville være klar allerede i dag. Flere rettelser, quality-of-life tilføjelser og den nye gyldne Elder Dragon, Kulve Taroth.

SLUT: Konkurrence – Vind God of War

VINDEREN ER FUNDETSå blev det endelig søndag, og vinderen af konkurrencen er fundet. Ved helt tilfældig lodtrækning blev vinderen NoFaith, som altså kan se frem til at modtage den...

A Way Out runder et salg på 1 mio. på bare to uger

Electronic Arts' (EA) og Hazellight Studios' A Way Out har rundt et salg på 1 mio. på bare to uger. Overraskende for både spillets udviklere og også EA.

Shenmue I & II genudgives til PC, PS4 og Xbox One i år

SEGA har i dag bekræftet, at de vil genudgive Shenmue I & II til PC, PS4 og Xbox One senere i år. Højere opløsninger og moderne interface er blandt tilføjelserne til de to spil, som udgives samlet.

The Division 1.8.1 patch bidrager med Xbox One X forbedringer

The Division er med 1.8.1 den seneste af Ubisofts spiltitler til at blive optimeret med 4K opløsning og flere og bedre in-game effekter. Læs patch notes her.

Her er minimum og anbefalede PC-systemkrav til Dontnods Vampyr

Har du PC-versionen af Dontnods kommende Vampyr i sigte, kan du i dag tjekke både spillets anbefalede og minimum PC-systemkrav ud.

The Witcher 3 har nu fået HDR-understøttelse på PS4 Pro

CD Projekt RED har nu leveret den The Witcher 3 PS4 Pro patch, som rigtig mange har sukket efter. HDR understøttelse og flere performance-forbedringer er blandt tilføjelserne.

The Banner Saga 3 slippes løs den 24. april

Indie-udvikleren Stoic og udgiveren Versus Evil kan i dag fortælle, at Banner Saga 3 slippes løs på PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 24. juli.

POPULÆRE