torsdag, januar 19, 2017

Titanfall 2 vil byde på Live Fire game mode helt uden titaner

Næste indslag i Titanfall 2 vil byde op til 6vs6 Live Fire game mode helt uden titanerne. Dertil er tre nye baner på vej ganske gratis.

Dishonored 2 opdatering vil give dig 20 justerbare sværhedsgrader

Bethesda & Arkane Studios er den 23. januar klar med anden store opdatering til Dishonored 2, som giver dig flere sværhedsgrader og mulighed for at vælge og genstarte missioner.

LEGO CITY Undercover får sin første trailer

Warner Bros. og Telltale Games er i dag klar med den første trailer til LEGO CITY Undercover. Spillet ankommer til PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch i løbet af foråret.

DiRT Rally tilføjer PlayStation VR understøttelse med DLC

Codemasters er inden længe klar med en PlayStation VR-udvidelse til DiRT Rally. Den tilføjer også en ny co-driver mode, men vil koste dig yderligere €12.99.

Psyonix’ Rocket League har rundet 25 mio. spillere

Rocket League er et bevis på at et godt gameplay-koncept sagtens kan fange gamerne uden de kæmpe budgetter. Psyonix fortæller nu at Rocket League har rundet 25 mio. spillere.
video

Horizon Zero Dawn udkommer nu den 1. marts 2017

Foråret 2017 skydes i gang med udgivelsen af Horizon Zero Dawn den 1. marts.

For Honor lukket betatest afholdes mellem den 26 – 29. januar

Den varslede For Honor lukkede betatest vil blive afholdt mellem den 26 - 29. januar. Ubisoft har afsløret datoen via en ny og flot cinematic trailer.

Rainbow Six Siege får en 5.3 patch med fejlrettelser i dag

Ubisofts Rainbow Six Siege hold er tilbage efter juleferien og er i dag klar med en 5.3 patch, som primært byder på fejlrettelser efter sidste måneds større content-update.

Gravity Rush 2 anmeldelse (PS4)

Gravity Rush var en skøn overraskelse, og vi havde derfor glædet os til igen at stifte bekendtskab med Kat og hendes evne til at manipulere tyngdekraften. Læs vores anmeldelse af Gravity Rush 2.

Seneste Diablo 3 patch gør sig flot på PS4 Pro

Blizzards seneste Diablo 3 patch på konsollerne giver PS4 Pro ejerne masser af lækkerieri form af bl.a. 4K opløsning. Se hvad du ellers kan nyde godt af her.
- Annonce -

SENESTE