Udbruddet af coronavirussen har atter ageret vejbump for en spiludgivelse. Denne gang er der tale om det hidtil PlayStation 4-eksklusive Death Stranding, som oprindeligt skulle have set sin udgivelse den 2. juni.

Kojima Productions som står bag spillet, har været nødsaget til at lukke sine kontorer, og sende sine medarbejdere hjem, hvorfra arbejdet med PC-versionen af spillet er fortsat. Det har helt naturligt skabt nogle begrænsninger i arbejdsprocedurerne, hvilket nu medfører at spillets lanceringsdato bliver rykket med hele seks uger, nærmere bestemt til den 14. juli 2020.

Death Stranding blev i første omgang udgivet til PlayStation 4 den 8. november 2019, og er sammen med Horizon Zero Dawn blandt de første PlayStation-eksklusive titler, til at få udviklet PC-versioner. Der er endnu ikke annonceret en udgivelsesesdato for Horizon Zero Dawn til PC, men indtil videre forventes det udgivet i sommeren 2020.

3 KOMMENTARER

  1. Hvad laver Guillermo Del Toro dog der… Han ligner ikke engang. Får mere associationer til en uncanny John Goodman, med briller, støbt i voks.