mandag, marts 19, 2018

Shadow of the Tomb Raider præsenteret med kort teaser trailer

Det er ikke meget Square Enix havde lyst til at vise af Shadow of the Tomb Raider i dag. En 20. sekunder lang mini-trailer er alt vi får indtil...

Digital Extremes F2P-spil Warframe runder 38 mio. spillere

Warframe fylder 5 år med manér. Digital Extremes kan fortælle, at spillet har rundet 38. mio spillere siden undfangelsen. Warfame har bestemt også ændret sig meget siden begyndelsen.

Ghost Recon Wildlands får PvP-fokuseret gratis opdatering i dag

New Assignment er titlen på dagens gratis opdatering til Ghost Recon Wildlands. Tre nye klasser, to nye maps (Refinery” og Cliffside) samt en række rettelser og forbedringer.

Fallout 3 mod til Fallout 4 droppet af frygt for sagsanlæg

Det kommer måske ikke som den store overraskelse, men nu er det planlagte Fallout 3 mod til Fallout 4 officielt blev opgivet af frygt for (ganske forventelige) sagsanlæg.

League of Legends EU LCS Spring Finals kommer til København

I januar havde vi BLAST Pro Series forbi og i begyndelsen af næste måned vil League of Legends EU LCS Spring finalerne blive afviklet i Royal Arena i København.

Shadow of the Tomb Raider vil blive afsløret i morgen

En kig i HMTL'en på forsiden af Tomb Raider websitet, giver os lidt før tid titlen på deres næste spil: Shadow of the Tomb Raider. Spillet afsløres formelt i morgen.

Wolfenstein II: The Deeds of Captain Wilkins udkommer i dag

Wolfenstein II Freedom Chronicles trilogy lukkes i dag med tredje DLC-indlæg. The Deeds of Captain Wilkins er ude i dag på PC, PS4 og Xbox One. Se om traileren kan friste.

Jeff Goldblum er på rollelisten i Jurassic World Evolution

Jeff Goldblum gentager rollen som Dr. Ian Malcolm i Frontier Developments' Jurassic World Evolution. Elite: Dangerous og Planet Coaster-udvikleren har bidraget med en ny trailer i dag.

Pillars of Eternity II: Deadfire forsinket og ankommer 8. maj

Pillars of Eternity II: Deadfire skulle være ankommet om tre uger, men Obsidian skal lige bruge lidt mere tid. Den nye udgivelsesdato er den 8. maj.

Warhammer: Vermintide 2 runder 500.000 solgte spil på fire dage

De svenske indie-udviklere, Fatshark, nyder ganske stor succes med Warhammer: Vermintide 2. Spillet har netop rundet et salg på 500.000.

POPULÆRE