lørdag, september 22, 2018

TGS 2018 trailer til Devil May Cry 5 afslører en tredje spilbar karakter

Tokyo Game Show 2018 er nu blevet sparket igang, og vi har nu fået en ny trailer til Devil May Cry 5, hvor vi ser den nye spilbare karakter V.

DICE afslører ændringer i Battlefield V efter den åbne beta

Efter den netop overståede betatest, har DICE nu åbnet op omkring de forskellige ændringer, som de vil arbejde på efter feedback fra spillerne.

Just Cause 4 dropper imponerende trailer om spillets vejr og verden

Lad kæben falde et par gange i den nye syv minutter lange demonstration af spilverdenen fra Just Cause 4 i "World & Biomes" traileren.

Nvidia forsinker 2080ti-serien en uge – 2080-udgaverne lanceres som forventet

Nvidia har annonceret, at udgivelsen af 2080ti-kortene forsinkes en uge. og de udkommer nu den 27. september. Forsinkelsen gælder ikke 2080-serien.

Assassin’s Creed Odyssey DLC giver dig AC: III Remastered samt to udvidelser

Ubisoft har annonceret deres "post launch" plan for Assassin's Creed Odyssey. Du får to store pakker med titlerne "Legacy of the First Blade" og "The Fate of Atlantis", og så får du også Assassin's Creed III Remastered samt Assassin's Creed Liberation Remastered.

Dying Lights battle royale mode “Bad Blood” klar i early access på Steam

Dying Light: Bad Blood har nu ramt early access på Steam, hvor du for 19,99€ kan tage del i fusionen af PvE og PvP i den 12 mand store battle royale mode.

Call Of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta hæver spillerantallet til 88

Den igangværende Blackout beta nyder enormt stor interesse, og i sand betastil bruger Treyarch faktisk tiden til at teste forskellige tiltag. Nu hæver de spillerantallet fra 80 til 88.

Forza Horizon 4 går guld med en annoncering af James Bond DLC

Microsoft og Playground Games har netop annonceret, at deres racer er gået guld. I samme åndedrag har de åbnet sløret for "The Best of Bond" tilføjelsen.

DICE skruer ned for den skøre side af Battlefield V

Den oprindelige afsløring af Battlefield V blev ikke ligefrem modtaget positivt fra store dele af communitiet, og nu har DICE så endelig udtalt, at de skruer ned for visse skøre dele af karakter-tilpasningen.

Vi får muligvis en Forza Horizon 4 demo idag på Xbox One og PC

Microsoft har ikke meldt noget officielt ud, men deres online butik har nu en dedikeret side til demoen af Forza Horizon 4, hvor datoen er idag, den 12. september.

POPULÆRE