fredag, juli 20, 2018

EA & DICE planlægger Battlefield 5 åben betatest i september

EA & DICE har bidraget med en ganske informativt blogindlæg, hvor de fortæller om hvad de har læst af den netop afviklede lukkede Battlefield 5 alpha-test. En åben betatest er på vej i september.

Codemasters afslører samtlige seks klassiske Formel 1 racere i F1 2018

Codemasters har nu afsløret samtlige seks klassiske Formel 1 racere i det kommende F1 2018. Udover 2009 Brawn og 2003 Williams, er bl.a. blevet plads til James Hunts McLaren M23D og Niki Laudas Ferrari 312 T2 fra 1997.

Rainbow Six Siege spillere bortvises for racistiske og homofobiske kommentarer

Ubisoft har skruet bissen på i kampen imod bl.a. racistiske og homofobiske "slurs" i Rainbow Six Siege. Spillere bliver nu sendt til omgående afkøling, hvis de ikke kan tale og skrive pænt.

Pillars of Eternity II Beast of Winter udvidelse ankommer den 2. august

Obsidian Entertainment har nu sat dato på første store udvidelse til Pillars of Eternity II. den vinterkolde Beast of Winter udvidelse ankommer sammen med den store 2.0 patch den 2. august.

World of Warcraft: Battle for Azeroth pre patch ankommer den 18. juli

World of Warcrafts syvende udvidelse, Battle for Azeroth, udgives den 14. august. Allerede på onsdag (18. juli) lander den store pre patch, som ændrer på meget i spillet.

Forza Horizon 4 fremviser 50 minutters gameplay i sommervejret

Vil du se mere af Forza Horizon 4 inden ankomsten, vil Playground Games byde på 4 omfattende livestreams. Den første blev sendt i den forgange uge og satte fokus på sommerårstiden.

Call of Duty: Black Ops 4 får to multiplayer betatests inden udgivelsen

Activision og Treyarch vil byde på to multiplayer-fokuserede betatests af Call of Duty: Black Ops 4. Den 3 - 10. august fulgt af en ekstra betatest af battle royale Blackout game mode i september.

Anden Far Cry 5 DLC – Lost on Mars – udsendes den 17. juli

Ubisoft kan fortælle, at den anden Far Cry 5 DLC / udvidelse, Lost on Mars, vil blive udsendt i næste uge - den 17. juli. Lost on Marts er den anden af tre planlagte mini-udvidelser til Far Cry 5.

Code Vein forsinket og udgives først i løbet af 2019

Bandai Namcos Code Vein når alligevel ikke frem den 28. september. Spillet er blevet forsinket og ankommer nu i det nye år til PC, PS4 og Xbox One.

Fortnite objekter dukker op i den virkelige verden før starten på Season 5

Epic Games' er i gang med et brillant virtalt pr-strunt i forbindelse med starten på sæson 5 af Fortnite. Objekter og happenings i den virkelige verden er blandt påfundene.

POPULÆRE