onsdag, januar 18, 2017

ZeniMax hævder at Oculus VR har destrueret vigtige beviser

ZeniMax' $2 mia. søgsmål af Oculus VR og Facebook startede ved en føderal domstol i Dallas, Texas i sidste uge. ZeniMax hævder nu, at Oculus VR har ødelagt beviser beviser.

Windows 10 vil få en “high performance” Game Mode

Windows 10 bliver hurtigere til Gaming. I hvert fald hvis man skal tro Microsoft, der vil rulle en "high performance" Game Mode ud som gradvis test i første omgang.

Titanfall 2 vil byde på Live Fire game mode helt uden titaner

Næste indslag i Titanfall 2 vil byde op til 6vs6 Live Fire game mode helt uden titanerne. Dertil er tre nye baner på vej ganske gratis.

Dishonored 2 opdatering vil give dig 20 justerbare sværhedsgrader

Bethesda & Arkane Studios er den 23. januar klar med anden store opdatering til Dishonored 2, som giver dig flere sværhedsgrader og mulighed for at vælge og genstarte missioner.

LEGO CITY Undercover får sin første trailer

Warner Bros. og Telltale Games er i dag klar med den første trailer til LEGO CITY Undercover. Spillet ankommer til PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch i løbet af foråret.
video

Første detaljer om Telltales Guardians of the Galaxy-spil

GameStop kom i går til at lække detaljer om hvad du kan forvente dig af Telltales kommende spil baseret på Guardians of the Galaxy. 25. april nævnes som udgivelsesdato.

Psyonix’ Rocket League har rundet 25 mio. spillere

Rocket League er et bevis på at et godt gameplay-koncept sagtens kan fange gamerne uden de kæmpe budgetter. Psyonix fortæller nu at Rocket League har rundet 25 mio. spillere.

For Honor lukket betatest afholdes mellem den 26 – 29. januar

Den varslede For Honor lukkede betatest vil blive afholdt mellem den 26 - 29. januar. Ubisoft har afsløret datoen via en ny og flot cinematic trailer.

Sea of Thieves udvikler-dagbog sætter fokus på co-op gameplay

Rare er for øjeblikket ved at færdiggøre det PC og Xbox One-eksklusive Sea of Thieves. Spillet er fokuseret på co-op gameplay, hvilket vises frem i en ny udvikler-dagbog i videoform i dag.

Gears of War 4 januar patch tilføjer to kendte multiplayer maps

The Coalition er nu klar med en større januar-opdatering / patch til Gears of War 4, som bl.a. tilføjer de to nye multiplayer maps: Blood Drive og Clocktower.
- Annonce -

SENESTE