Hvis du ejer en Nintendo Switch, og du primært køber dine spil digitalt, så tøv lige en kende, inden du udvider spilsamlingen yderligere. Nintendo har gennem deres nyhedskanal på Switch’en meldt ud, at priserne på den danske udgave af Nintendo eShop vil blive sænket.

Dette gælder vel at mærke kun for spil, der er udgivet af Nintendo selv. Da disse oftest er i den dyre ende, og Nintendo er notorisk kendt for kun sjældent at sænke deres priser eller holde udsalg, så må det siges at være et bemærkelsesværdigt træk. Man skal dog have in mente, at de danske priser på Nintendospil lige pt. er blandt de højeste i verden. I Europa er det kun Schweiz, der kan bryste sig af højere priser.

Nintendo giver følgende forklaring på, hvorfor vi får lavere priser her i Danmark:

”Matters like pricing are constantly under review at Nintendo of Europe GmbH and these price adjustments for the Danish market are being made to reflect the market conditions in Denmark.”

Med andre ord, så er vi enten ikke så rige, som Nintendo havde regnet med, eller også er vi blevet fattigere. Uanset om det er det ene eller det andet, der gør sig gældende, så er resultatet det samme: Vi kan glæde os over billigere priser fra i morgen. Det er endnu ikke meldt ud, hvor meget de vil falde, men et forsigtigt bud vil være 5-7%. Det vil i så fald bringe de danske priser på niveau med priserne i det meste af Europa.

Herunder ses de nuværende priser på tre spil i forskellige prisklasser. Listen bliver opdateret med de nye priser, så snart de er tilgængelige.

  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Gammel pris: 559 kr., ny pris: 519kr.
  • Super Mario Odyssey, Gammel pris: 479 kr., ny pris: 449kr.
  • Snipperclips Plus, Gammel pris: 225 kr., ny pris: 225kr.

3 KOMMENTARER

  1. Så er priserne blevet opdaterede. Prisfaldet er som forventet, så vi nu er på linie med det meste af Europa. Snipperclips er ikke faldet, men lige præcis det spil er i forvejen heller ikke dyrere i Danmark, så det giver god mening.