I forbindelse med at Super Mario har 35-års jubilæum har Nintendo en række overraskelser klar. Bl.a. udkommer der opdaterede versioner af Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy på Nintendo Switch under navnet Super Mario 3D All-Stars. Dette blev annonceret under en særlig Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct tidligere i dag.

Men det er ikke kun software, Nintendo har i ærmet. Under dagens Direct blev det nemlig også afsløret, at der er en ny Game & Watch maskine på vej senere i år. Game & Watch er Nintendos oprindelige serie af i alt 60 forskellige håndholdte spil, der blev markedsført op gennem 80’erne og solgte hele 43 millioner eksemplarer.

Du kan se Nintendos announcement trailer her:

Den nye maskine hedder Game & Watch: Super Mario Bros. og indeholder det originale Super Mario Bros. fra Nintendo Entertainment System plus det japanske Super Mario Bros. 2. Derudover selvfølgelig også det digitalur, der var med til at give serien sit navn. Modsat de gamle maskiner har Game & Watch: Super Mario Bros. heldigvis en rigtig farveskærm.

Game & Watch: Super Mario Bros. udkommer 13. november og det forlyder at prisen bliver $50. Der bliver lavet en begrænset mængde af maskinen, så fans af Game & Watch og Super Mario skal nok forberede sig på at rykke hurtigt, når det bliver muligt at bestille den.

32 KOMMENTARER

 1. Hvor er det vanvittigt at udgive et bib-bib-spil i 2020… Jeg elsker det! Forhåbentlig når jeg at få fingre i det. Jeg regnede med en pris på €100, så $50 vil være en glædelig overraskelse.:)

 2. Super fedt! Min kone er mega nostalgisk omkring de første Super Mario spil så håber virkelig jeg kan få fat i én af dem til hende

 3. Jeg er egentligt ikke så meget til Mario, men god damn jeg fik voldspillet mine mange Game & Watch (samt diverse afledt varianter).

  Kunne godt være frisk på denne!

 4. #6 Det er så øfferen, at deres UK Store ikke leverer uden for UK. Der er tit fede pre-order goodies og t-shirts og lignende, jeg gerne vil købe derinde.

 5. #9 Tjo, jeg efterspurgte faktisk sådan en løsning her på DR for nogle år siden. Det kan da godt være, at jeg skal gøre en ekstra indsats for at finde en, der kan videresende.:) Men efter nytår er det vel alligevel slut med at modtage noget som helst fra UK, uden det koster kassen.

 6. Ligner umiddelbart et lækkert produkt. Bliver spændende at se hvor “limited” den bliver, da den umiddelbart godt kunne gå hen og blive eftertragtet, specielt med G&W titlen in mente. Preorder på 2 stk. herfra.

 7. #15 Jeg har også snuppet to. En til brug og en uåbnet til samlingen.:) Det er dog ikke vigtigt for mig, om den bliver eftertragtet, da jeg alligevel næsten aldrig sælger ud af Nintendo-sager.

 8. #16 Samme plan jeg har. En som jeg skal lege med og en som skal stå uåbnet på hylden For mig er det som sådan heller ikke vigtig hvordan prisen på enheden arter sig. Det er nu mere fordi jeg synes at det er spændende at følge med i når nogle spil / maskiner pludselig stikker af i pris, hvortil andet falder lige igennem. Men ja, at samle / investere i spil/konsoller osv. med økonomi for øje – så er der formentlig en række andre måder som er langt mere effektive

 9. Nuppede en enkelt – tak for tippet ovenfor. Lidt spændt på om jeg får noget ud af det – men pyt – ind i mellem må man godt være lidt tosset.

 10. Det er nok ikke så sandsynligt (hvem ved) men jeg tager da gerne en med Super Mario Bros. 3 også.

  Zelda og Metroid fylder 35 år næste år, så de kunne også lave en hel serie ud af det.:D Den første her kommer jo nok til at sælge godt.

 11. Jeg købte kun fordi jeg er ‘Game and Watch’ fan og vil have et bib-bib spil igen

  Nok billigere end at købe et gammelt originalt

 12. Fik min i dag, fra Proshop. Positiv oplevelse – super fin og lysstærk skærm som afvikler spillet helt perfekt. Jeg er glad for den ikke er mindre, men det går lige. Selve konsollen er noget mere plastic-artig end jeg huske de gamle enheder, men den er nu godkendt når pris tages i betragtning.

  Herligt lille stykke legetøj