Der er vel næppe nogen der er i tvivl mere, om at Nintendo har ramt plet med deres seneste konsol, Nintendo Switch. Det kommer nu også til udtryk i maskinens salgstal, som efter tre år på markedet nu har rundet 55 millioner enheder.

Det kan være et svært tal at forholde sig til, men til sammenligning er der nu flere Switch-konsoller i rotation, end spilgigantens tidligere konsoller, Nintendo 64 og Gamecube, tilsammen har formået.

Tallene kommer fra Nintendos egen hånd, og det er faktisk en ret spændende side at grave sig igennem, hvor man kan sammenligne salgstal for alle Nintendos konsoller, helt tilbage fra NES-tiden.

Om Switch kan holde dampen oppe, både med tanke på coronasituationen og det faktum at Sony og Microsofts udgiver nye konsoller i slutningen af året, er svært at spå om, men Nintendo kan i hvert fald ikke være helt utilfredse med konsollens popularitet.

3 KOMMENTARER

 1. Vi købe vores switch for Ca 14dage siden. Og alle her hjemme er vilde med den.

  Kan tilføje at den var udsolgt over alt, både på nettet og fysiske butikker. Vi fik den leveret fra en corona-lukket BR butik til BR Tåstrup. Dejlig god service.

 2. Og Animal Crossing: New Horizons solgte over 11,5 millioner mellem d. 20/3 og d. 31/3. Det er ret vanvittigt.:)

  #1 Det er godt at høre! Hvilke spil har I kastet jer over?

 3. Vi købte:
  Super Mario Odyssey(så fedt spille Mario efter 10-15år.)
  little friends dogs and CATS.(til datter)

  Så har vi lånt:
  New super luckys tale.
  Octopath traveler.
  Pokémon shield. (nøj jeg bruger meget tid på dette.)
  Zelda breath of the wildt. (mega fedt spil)

  Vi går og overvejer rigtig meget at købe
  animal crossing,
  Mario party.
  Mario maker.