New Horizons, den seneste titel i Nintendos Animal Crossing-serie, er et hit. Spillet udkom til Nintendo Switch for lidt over en måned siden, og alene i Japan solgte det over 1,8 millioner fysiske kopier den første uge. Hvilket faktisk gjorde New Horizons til den største Switch-lancering i Japan nogensinde. Og nu har spillet slået en rekord mere.

Analysefirmaet SuperData følger spilsalg verden over, og de har offentliggjort, at New Horizons solgte imponerende 5 millioner digitale spil i marts måned. Det er ny rekord for flest digitale konsolspil solgt på en måned – en rekord der indtil nu blev holdt af Call of Duty: Black Ops 4.

Animal Crossing: New Horizons er blevet ekstremt godt modtaget af anmelderkorpset, og det er nu helt tydeligt, at gamere verden over i den grad også har taget Nintendos charmerende og chillede spil til sig.

10 KOMMENTARER

  1. #4 jeg er nok bare vant til PC priser. Og det er det som jeg sammenligner med.
    Har maks givet 190,- for et spil over de seneste 25 år – og jeg har immervæk en del. Jeg køber så heller aldrig på release. Stort set alle pc spil kommer på tilbud til under 100,- i løbet af et par år (få undtagelser).

    Men ja i forhold til så meget andet underholdning som bio, bøger etc., så er 357 ikke voldsomt målt på antal timers underholdning.

  2. #5 Jeg har rundet 115 timer siden d. 30/3.:D Og konsolspil har vel altid været dyrere. Med det sagt, så er der altså også gode tilbud på spil til Switch. Bare sjældent blandt Nintendos egne titler.:) Men altså, hvis man hopper på Switch-vognen nu, så er der i det hele taget et væld af fremragende spil at vælge imellem; også i den billigere ende.

  3. Jeg er også røget på vognen og er godt underholdt. Jeg synes dog at spillet er mangelfuldt konstrueret, når man er flere personer der deler en Switch. Den første spiller på øen får den fulde oplevelse, mens de efterfølgende spillere nærmere er en slags statister, som er afhængige af hvor langt og hvordan første spiller driver historien fremad. Idéen med at dele en ø og at man kan hjælpe hinanden lidt er god, men jeg synes udførelsen stinker.

  4. Det er jo ikke til at opdrive en Nintendo switch mange butikker for dem ikke på lager før om en måned.

    Ellers var jeg også hoppet med på vognen.