tirsdag, april 24, 2018

Nintendo Switch slår den amerikanske et-års salgsrekord for konsoller

Ifølge nye data fra NPD, har Nintendo Switch nu slået et-års salgsrekorden for konsoller i Nordamerika. De amerikanske forbrugere brugte over $1 mia. på gaming-produkter i sidste måned.

Nintendo disker op med en indie-fokuseret Direct-udsendelse kl. 18.00

Den seneste Nintendo Direct bød på rigtig mange nyheder. Nintendo er dog i aften klar med en "Nindies Showcase", som sætter fokus på indie-titler og indie-udviklere.

Super Bomberman R finder vej til Xbox One i juni måned

Super Bomberman R har indtil videre været en eksklusiv fornøjelse på Nintendo Switch. Konami bringer spillet til Xbox One i begyndelsen af juni måned.

Se Nintendos næste Direct udsendelse kl. 23.00 i aften

Nintendo er klar med ca. 30 minutter lang Direct-udsendelse i aften. Mario Tennis Aces er blandt titlerne på programmet, men Fire Emblem, Yoshi og måske mere Pikachu kan ikke...

Blizzard afviser at natlampe varsler Diablo på Switch

Mange tolkede sidste uges Blizzard tweet med en natlampe og en stikkontakt, som et tegn på at Diablo 3 var på vej til Switch. Blizzard afviser at det er...

Diablo 3 synes på vej til Nintendo Switch

Blizzard har indtil videre ikke givet Nintendo Switch synderlig meget opmærksomhed. Et lille tweet synes dog at varsle Diablo 3 på Nintendo Switch.Blizzard har tidligere sagt, at de ikke...

Nintendos Zelda og Mario var de store vindere ved DICE Awards

Nintendo nærmest støvsugede priserne ved de enogtyvende DICE Awards. Zelda tog fire priser inkl. årets spil-prisen og Mario, Fire Emblem Heroes og Samus Returns vandt også.

Black Ops 4 rygtes som årets Call of Duty-spil fra Activision

Eurogamer kunne i sidste uge fortælle, at Call of Duty: Black Ops 4 vil være årets Call of Duty-udgivelse. Activision har nu bekræftet, at det er Treyarch som står bag årets udgivelse.

Nintendo og Illumination indgår aftale om Super Mario-film

Businesswire bekræfter nu, at Chris Meledandris Illumination Entertainment har indgået en aftale med Nintendo som en fælles produktion af film baseret på Super Mario.

Mario Kart finder vej til mobilerne

Nintendo forsøger atter at kaste sig over det lukrative mobilmarked. Vi kan nu se frem til Mario Kart Tour, som vil finde vej til smartphones inden marts 2019. Det...

POPULÆRE