tirsdag, februar 21, 2017

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er gået guld

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er gået guld og klar til Switch lanceringen i næste måned. Nintendo brød nyheden ved et noget obskurt tweet, som er...

Pokémon GO har nu rundet $1 mia. i indtjening

Lige under syv måneder har det taget Pokémon GO at runde en indtjening på $1 mia. SensorTower fortæller nu, at det er det mobilspil, som har rundet den milepæl...

Over 100 spil fra 70 udgivere på vej til Nintendo Switch

Nintendo-chef Tatsumi Kimishima har nu fortalt investorer, at der er over 100 nye spil på vej til Nintendo Switch fra 70 forskellige udgivere og producenter.

Wii U er nu officielt Nintendos dårligst sælgende konsol

13.56 mio. solgte Wii U konsoller. Det lyder måske af meget, men det er Nintendos absolut dårligst sælgende konsol til dato. Nintendo ser nu frem imod Switch om en måned.

Nintendo holder europæisk udsalg på deres Zelda-titler

Er du Nintendo-gamer og især glad for Zelda, kan du indtil den 9. februar få 30 % rabat på stort set samtlige Zelda-titler til Wii U og 3DS.

Nintendo Switch får yderligere fire lanceringstitler

I Am Setsuna, World of Goo, Little Inferno og Human Resource Machine vil alle være lanceringstitler til Nintendo Switch. Lego Worlds er også på vej.

Nintendo forventes at sælge 40 mio. Switch konsoller de næste tre år

Ikke alle er så pessimistiske når det gælder Nintendo Switch. DFC Intelligence forventer at Nintendo har solgt 40 mio. Switch-konsoller ved udgangen af 2020.

Nintendo Switch får ingen streaming apps ved lanceringen

Nintendo Switch er en dedikeret spillekonsol. Nintendo bekræfter, at den ikke får Netflix, HULU, HBO eller andre streaming apps ved lanceringen den 3. marts.

Hele tre Fire Emblem-spil på vej fra Nintendo i år

Nintendo Direct udsendelse bød på hele tre Fire Emblem-spil: Fire Emblem Warriors til 3DS & Switch, Fire Emblem Heroes som kommer først til Android telefoner og så også Fire Emblem Echoes til 3DS.

Super Mario Run springer på Android i marts måned

Nintendo kunne i går afsløre, at deres Super Mario Run vil springer på Android i marts måned. Du kan pre-registrere dig allerede nu.

POPULÆRE