torsdag, januar 19, 2017

Nintendo Switch prisen på himmelkurs i dag

Meget tyder på at det kan blive en dyr fornøjelse hvis du ikke allerede har forudbestilt en Nintendo Switch. Frygt for et begrænset antal ved lanceringen sender priserne på himmelkurs.
video

Nintendo introducerer motion-control kampspillet ARMS til Switch

Er du vild med store overdimensionerede boksehandsker, og vil du samtidig lidt i form, bør du se nærmere på motion-control kampspillet ARMS til Switch. Vi er klar med en forsmag i trailer-form.
video

Ubisoft er på vej med Just Dance, Rayman og Steep til Switch

Ubisoft har traditionelt bakket godt op om Nintendos hardware og de skuffer heller ikke i dag. Just Dance 2017, Rayman: Legends og Steep er på vej til Nintendo Switch.
video

Fire Emblem Warriors udgives til Switch ved juletid

Koei Tecmo er på vej med Fire Emblem Warriors til Switch. Spillet er klar ved juletid og minder formodentlig meget om Hyrule Warriors. Se traileren her.
video

Tetris rammer Nintendo Switch i form af Puyo Puyo Tetris

Ingen konsollancering uden det obligatoriske Tetris-spil. SEGA vil bl.a. byde på Puyo Puyo Tetris til Nintendo Switch. Se den ikke specielt lovende trailer her.
video

Xenoblade Chronicles 2 annonceret til Nintendo Switch

Xenoblade Chronicles 2 er på vej til Nintendo Switch. Monolith Software kunne i morges afsløre at Xenoblade-serien springer på Switch i 2017. Se traileren her.
video

Nintendo byder på mærkværdige mini-games i 1-2 Switch

Kan du malke ko hurtigere end din ven i 1-2 Switch? Nintendo er klar med en samling mini-games i noget der minder om en krydsning mellem Wii Sports og Nintendoland.
video

Splatoon 2 ankommer til Nintendo Switch i løbet af sommeren

Vi havde forventet at Splatoon 2 ville være blandt lanceringstitlerne til Nintendo Switch. Det sker ikke, men Splatoon er klar i løbet af sommeren. Se traileren her.
video

Super Mario Odyssey Nintendo Switch trailer

Super Mario Odyssey var blandt de største annonceringer ved Nintendo Switch præsentationen i morges. Spillet er ude ved juletid, men du kan se den første trailer i dag.
video

Super Bomberman R Nintendo Switch trailer fra Konami

Konami vil også lege med, når det gælder Nintendo Switch. De er den 3. marts på banen med Super Bomberman R. Se traileren og læs pressemeddelelsen her.
- Annonce -

SENESTE