onsdag, juni 20, 2018

Epic Games’ Fortnite er ude på Nintendo Switch i dag

Nintendo har netop afsluttet deres Nintendo E3 Direct udsendelse, og ganske som ventet, er Epic Games' Fortnite nu også tilgængeligt på Nintendo Switch.

Super Mario Party trailer fra Nintendos E3-direct

Så er det snart tid til at tæve vennerne, i Nintendos bedste brætspilsserie. Super Mario Party er netop blevet præsenteret, og det er klar til Nintendo Switch den 5. oktober 2018.

Se med når Nintendo sender deres E3 Direct show kl. 18.00

Nintendo er den sidste af de store, som byder på deres E3 Showcase eller Nintendo Direct E3. Udsendelsen sendes kl. 18.00 og du kan naturligvis se med lige her på Daily Rush.

Donkey Kong finder vej til Mario + Rabbids Kingdom Battle i E3-trailer

Så er der friske figurer på vej til Mario + Rabbids Kingdom Battle, og det er i form af den velkendte Donkey Kong, som altså gør resten af det gakkede hold selskab.

Star Fox finder vej til Starlink: Battle for Atlas i E3-trailer

Under Ubisofts E3-show fik Starlink: Battle for Atlas præsenteret en ganske særlig gæst, til spillets Nintendo Switch-version: Star Fox og hans hold gør nemlig resten af Starlink-figurerne selskab.

Trials Rising annonceret og sparer ikke på de vanvittige crashes

Finske RedLynx, eller Ubisoft RedLynx som de nu hedder, har alle dage været lettere tossede. Trials Rising blev introduceret på dramatisk vis og der bliver ikke sparet på de vanvittige crashes. Se E3 traileren.

Vi ser nærmere på de mange spændende spil på E3 2018

E3 2018 er næsten over os nu. Fra på søndag går det løs. Vi ser her på hvad der er i vente, når de store producenter præsenterer deres kommende spil.

Fortnite vil blive annonceret til Nintendo Switch under E3

Efter stadig flere indikationer den seneste uge, synes det næsten helt sikkert, at Epic Games' Fortnite vil blive annonceret til Nintendo Switch under E3 i næste uge.

LeBron James pryder coveret på NBA 2K19 20th Anniversary Edition

LeBron James er 14 gange NBA All-Star og derfor er det ikke underligt at han nu for anden gang pryder coveret af 2K Games' NBA 2K19 20th Anniversary Edition. Se billederne her.

FIFA 18 er tilbage som nummer ét på salgslisten i Storbritannien

En kombination af VM-kuller og god promovering har sendt FIFA 18 op på førstepladsen på listen over de bedst sælgende spil i Storbritannien i den forgange uge.

POPULÆRE