mandag, februar 20, 2017

The Banner Saga 3 annonceret via Kickstarter-kampagne

Stoic har netop lanceret en Kickstarter-kampagne for The Banner Saga 3. De søger $200.000. Giv en hånd og få de to første spil med for $20 ekstra.

The Nighthold raid er nu tilgængeligt i World of Warcraft: Legion

Gul'dan venter på dig i The Nighthold. Blizzard har nu åbnet op for det seneste raid i World of Warcraft: Legion på Normal og Heroic sværhedsgrad. De bedste guilds har allerede splattet Gul'dan.

Første detaljer om Telltales Guardians of the Galaxy-spil

GameStop kom i går til at lække detaljer om hvad du kan forvente dig af Telltales kommende spil baseret på Guardians of the Galaxy. 25. april nævnes som udgivelsesdato.

Fri adgang til samtlige Heroes of the Storm helte i weekenden

Blizzard giver dig i den kommende weekend adgang til samtlige helte i Heroes of the Storm - uden at du skal punge ud med diverse mikrobetalinger.

World of Warcraft: Legion 7.1.5 patch ankommer på onsdag

World of Warcraft 7.1.5 patchen rammer de europæiske servere på onsdag. Mists of Pandaria Timewalking, micro-holidays og Brawler's Guild vender tilbage i Legion.

Nvidia vil give dig PC & Mac cloud gaming til vanvittige priser

Nvidia kunne under deres CES-præsentation i nat afsløre GeForce Now cloud-gaming streaming til PC og Mac. Prisen er dog helt vanvittig.

Hearthstones Mean Streets Of Gadgetzan udvidelse lander på torsdag

Mean Streets Of Gadgetzan udvidelsen ankommer til Hearthstone allerede på torsdag. Blizzard havde lovet en december udgivelse og den kunne ikke ramme meget tidligere.

X-Plane 11 demo er nu tilgængelig på PC, Mac & Linux

Leder du efter et godt (bedre) alternativ til Microsofts Flight Sim, er det X-Plane du skal have fat i. Laminar Research har netop lanceret version 11 i beta-udgave.

World of Warcraft giver dig nuttet hundehvalp i 12-års fødselsdagsgave

Det er den tid på året - igen. Log ind i World of Warcraft, check din mail, tag en tur til Orgrimmar og Stormwind og få dig den mest nuttede hundehvalp.

Elder Scrolls Online er gratis på PC, Mac & PS4 de næste fem dage

Skulle du have lyst til at forsøge dig med The Elder Scolls Online, kan du i de næste dage spille gratis på PC, Mac og PlayStation 4. Læs mere.

POPULÆRE