onsdag, januar 18, 2017

Nvidia vil give dig PC & Mac cloud gaming til vanvittige priser

Nvidia kunne under deres CES-præsentation i nat afsløre GeForce Now cloud-gaming streaming til PC og Mac. Prisen er dog helt vanvittig.

Hearthstones Mean Streets Of Gadgetzan udvidelse lander på torsdag

Mean Streets Of Gadgetzan udvidelsen ankommer til Hearthstone allerede på torsdag. Blizzard havde lovet en december udgivelse og den kunne ikke ramme meget tidligere.

X-Plane 11 demo er nu tilgængelig på PC, Mac & Linux

Leder du efter et godt (bedre) alternativ til Microsofts Flight Sim, er det X-Plane du skal have fat i. Laminar Research har netop lanceret version 11 i beta-udgave.

World of Warcraft giver dig nuttet hundehvalp i 12-års fødselsdagsgave

Det er den tid på året - igen. Log ind i World of Warcraft, check din mail, tag en tur til Orgrimmar og Stormwind og få dig den mest nuttede hundehvalp.

Elder Scrolls Online er gratis på PC, Mac & PS4 de næste fem dage

Skulle du have lyst til at forsøge dig med The Elder Scolls Online, kan du i de næste dage spille gratis på PC, Mac og PlayStation 4. Læs mere.

EVE Online er free-to-play i dag med EVE Online: Ascension

CCP Games søsatte i går den seneste EVE Online-udvidelse med EVE Online: Ascension. Derved er en del af spillet nu free-to-play.

Blizzard sætter fokus på de næste to World of Warcraft patches

Har du fornøjet dig med World og Warcraft: Legion og den seneste 7.1 patch, er der mere i vente i 7.15 patchen og især den store kommende 7.20 patch. Læs mere.

Hearthstones fjerde udvidelse Mean Streets of Gadgetzan ankommer i december

Heathstone får sin fjerde udvidelse, Mean Streets of Gadgetzan, allerede i december. Folk med Android tablets vil snart kunne spille med.

Vil Necromancer bliver introduceret som ny klasse i Diablo 3?

Ny lækage fra Blizzards egne website kan varsle at Necromancer vil blive introduceret som ny klasse i Diablo 3. Måske vi får an afsløring på BlizzCon i weekenden.

Civilization VI anmeldelse (PC)

Den strategiske tidssluger er tilbage igen. Overtag verdensherredømmet på lidt mere seriøs vis. Firaxis har tilføjet spændende sager. Læs vores anmeldelse.
- Annonce -

SENESTE