torsdag, oktober 18, 2018

Bethesda sagsøger Warner Bros. over deres mobile Westworld spil

Bethesda kalder Warner Bros. Westworld spil for et groft plagiat af Fallout Shelter og hiver dem retten. Behaviour Interactive har efter sigende direkte stjålet koden fra Bethesdas spil.

Epic Games fjerner utilsigtede hagekors i Fortnite

Epic Games vil i næste uge være klar med et fix til Fortnite, så spillerne ikke længere kan bygge og fremvise utilsigtede hagekors.

Epic Games’ Fortnite 4.4 patch tilføjer klamme stinkbomber

Endnu en uge og naturligvis også en ny Fortnite 4.4 Patch. Denne gang er der tilføjet stinkbomber og så er rocket launcher'en blev nedtonet en smule.

PUBG fejrer 50 mio. spil og 400 mio. spillere med spiludsalg

Selvom Fortnite napper al opmærksomheden, er PUBG ikke glemt. 400 mio. spillere har nu downloadet spillet, som har rundet et salg på 50 mio. PUBG kan nu købes til nedsat pris for første gang.

Fortnite runder 125 mio. spillere med annoncering af Fortnite World Cup 2019

Epic Games' Fortnite har nu fat i 125 mio. spillere. Annoncering af det utrolige spillertal kom med annonceringen af Fortnite World Cup 2019 med $100 mio. i præmiepuljen.

Activision slukker for Guitar Hero TV den 1. december

Spiller du Guitar Hero Live, og benytter dig af Guitar Hero TV game mode'en, vil det være slut den 1. december. Her lukker Activision ned for servicen.

Fortnite 4.3 content patch patch tilføjer Bouncer Traps

Epic Games har endnu en gang leveret en ugentlig patch til Fortnite. 4.3 patchen tilføjer tilføjer "Bouncer Trap", så du for alvor kan sende dine modstandere på en flyvetur.

Spil står for 75 % af indtægterne på Apples App Store

Apple burde være spilproducent. App Annie har leveret en tiårs rapport om Apples App Store, som bl.a. konkluderer at 75 % af indtægterne kommer fra spil.

Square Enix stopper deres mobile “GO” serie af kvalitetsspil

Hitman, Lara Croft og Deus Ex har alle fået "GO" behandlingen på smartphones. Manglende indtjening på "premium" mobiltitler, får nu Square Enix til at droppe dem.

Epic Games solgte 5 mio. Fortnite Battle Pass på én dag

Epic Games' Battle Pass til Fortnite er en smart og forholdsvis billig måde at få adgang til kosmetiske items og skins. De solgte hele 5 mio. af dem på bare én dag og tjente $50 mio.

POPULÆRE