mandag, august 20, 2018

Fortnite runder 125 mio. spillere med annoncering af Fortnite World Cup 2019

Epic Games' Fortnite har nu fat i 125 mio. spillere. Annoncering af det utrolige spillertal kom med annonceringen af Fortnite World Cup 2019 med $100 mio. i præmiepuljen.

Activision slukker for Guitar Hero TV den 1. december

Spiller du Guitar Hero Live, og benytter dig af Guitar Hero TV game mode'en, vil det være slut den 1. december. Her lukker Activision ned for servicen.

Fortnite 4.3 content patch patch tilføjer Bouncer Traps

Epic Games har endnu en gang leveret en ugentlig patch til Fortnite. 4.3 patchen tilføjer tilføjer "Bouncer Trap", så du for alvor kan sende dine modstandere på en flyvetur.

Spil står for 75 % af indtægterne på Apples App Store

Apple burde være spilproducent. App Annie har leveret en tiårs rapport om Apples App Store, som bl.a. konkluderer at 75 % af indtægterne kommer fra spil.

Square Enix stopper deres mobile “GO” serie af kvalitetsspil

Hitman, Lara Croft og Deus Ex har alle fået "GO" behandlingen på smartphones. Manglende indtjening på "premium" mobiltitler, får nu Square Enix til at droppe dem.

Epic Games solgte 5 mio. Fortnite Battle Pass på én dag

Epic Games' Battle Pass til Fortnite er en smart og forholdsvis billig måde at få adgang til kosmetiske items og skins. De solgte hele 5 mio. af dem på bare én dag og tjente $50 mio.

Epic Games advarer imod Fortnite V-Bucks scammers

Den eksplosive succes Fortnite har nydt godt af, har medført en invasion af click-bait og V-Bucks scammers på især YouTube. Nu advarer Epic Games dig imod at falde for fristelsen.

Fortnites netværkskode slår nu både CS:GO og Overwatch

Epic Games' har på 7 måneder næsten gjort det umulige. Netkoden i Fortnite er blevet forbedret i en sådan grad, at det nu slår spil som CS:GO, Overwatch og H1Z1.

Epic Games tjente $296 mio. på Fortnite Battle Royale i april

Epic Games' $100 mio. investering i turneringer synes måske af meget, men set i lyset af at de i april har tjent $296 på Fortnite Battle Royale, er det kun en dråbe i havet.

Fortnite tilføjer endelig Jetpacks med dagens 4.2 patch

Epic Games vil i dag endelig tilføje Jetpacks til Fortnite. De skulle have været introduceret tilbage i marts måned, men blev dengang forsinket. 4.2 patchen er klar i dag kl. 13.00.

POPULÆRE