mandag, februar 20, 2017

Pokémon GO har nu rundet $1 mia. i indtjening

Lige under syv måneder har det taget Pokémon GO at runde en indtjening på $1 mia. SensorTower fortæller nu, at det er det mobilspil, som har rundet den milepæl...

The Banner Saga 3 annonceret via Kickstarter-kampagne

Stoic har netop lanceret en Kickstarter-kampagne for The Banner Saga 3. De søger $200.000. Giv en hånd og få de to første spil med for $20 ekstra.

Hele tre Fire Emblem-spil på vej fra Nintendo i år

Nintendo Direct udsendelse bød på hele tre Fire Emblem-spil: Fire Emblem Warriors til 3DS & Switch, Fire Emblem Heroes som kommer først til Android telefoner og så også Fire Emblem Echoes til 3DS.

Super Mario Run downloadet 90 mio. gange men kun 3 mio. har købt det

Super Mario Run er blevet downloadet 90 mio. gange og har tjent $30 mio. Kun 3 mio. har købt spillet. Nintendo kunne have tjent meget mere.

Ariana Grande vil gæsteoptræde i Final Fantasy: Brave Exvius

Er du til Final Fantasy, pop og mobilspil, kan du se frem til at Ariana Grande indtager Final Fantasy: Brave Exvius med læderdragt og kaninører.

Pokemón GO spillerne har vadet 200.000 gange rundt om jorden

Niantic Labs kunne i går fortælle, at Pokemón GO spillerne sammenlagt har gået 8.7 mia. kilometer, eller 200.000 gange rundt om jorden, i jagten på Pokemóns.

Super Mario Run runder 37 mio. downloads på tre dage

iOS-gamerne kaster sig over Nintendos Super Mario Run. Nye data fra App Annie melder om 37.25 mio. downloads på bare tre dage mellem den 15 - 17. december.

Super Mario Run sætter download-rekorder på App Store

Super Mario Run er blevet downloaded imellem 2.85 mio. og 5 mio. gange på de første 24 timer efter udgivelsen. Spillet er nummer ét i 62 lande.

Super Mario Run kræver en konstant internet-forbindelse

Super Mario Run er ude på torsdag på iOS, men Nintendo kan meget vel have skudt sig selv gevaldigt i foden. Spillet kræver en konstant internetforbindelse.

Pokémon GO Nearby funktionen virker nu også i Danmark

Du kan nu jage Pokémons uden at skulle gøre det helt i blinde. Niantic Labs har rullet den ventede Nearby funktionen ud også her i Danmark.

POPULÆRE