tirsdag, december 11, 2018

Skybound vil færdiggøre The Walking Dead med de fyrede Telltale-udviklere

Skybound Games har annonceret via Twitter, at de er nået til en aftale med Telltale Games omkring færdiggørelsen af den sidste sæson af The Walking Dead. Og det lyder til, at det bliver med Telltales fyrede spiludviklere.

Fortnite til iOS har indtjent 300$ millioner på bare 200 dage

Epics Fortnite har ramt endnu en episk milepæl, da iOS-udgaven nu har indtjent 300$ millioner på bare 200 dage, og Android-versionen følger flot med. 

Fortnite havde den bedste måned hidtil med hele 78 millioner spillere

Fortnite er hverken stagneret eller gået tilbage i popularitet. For Epic har netop annonceret, at august måned var deres mest populære hidtil med hele 78,3 millioner spillere på verdensplan.

Bethesda sagsøger Warner Bros. over deres mobile Westworld spil

Bethesda kalder Warner Bros. Westworld spil for et groft plagiat af Fallout Shelter og hiver dem retten. Behaviour Interactive har efter sigende direkte stjålet koden fra Bethesdas spil.

Square Enix stopper deres mobile “GO” serie af kvalitetsspil

Hitman, Lara Croft og Deus Ex har alle fået "GO" behandlingen på smartphones. Manglende indtjening på "premium" mobiltitler, får nu Square Enix til at droppe dem.

Fortnite lanceres på Android smartphones i løbet af sommeren

Epic Games har bidraget med et blogindlæg, hvor de opsummerer de mange kommende tilføjelser til mobilversionen af Fortnite. Det lanceres på Android smartphones denne sommer.

Steam Link app lader dig spille PC-spil på din smartphone

Steam kunne i går annoncere den snarlige ankomst af Steam Link app til Android & iOS. Med en 5 GHZ wifi-forbindelse vil du kunne spille PC-spil på din smartphone.

Mobil-udgaven af PUBG er nu tilgængelig på iOS og Android

Efter en "rolling release" er mobilversionen af PlayerUnknown’s BattleGrounds, PUBG Mobile nu også tilgængeligt i Europa til både iOS og Android devices.

Westworld mobil-spillet tager nu imod tilmeldinger

Er du glad for HBO-serien Westworld, vil du senere i år kunne forsøge dig med mobilspillet på iOS og Android. Du kan nu tilmelde dig (pre-register) for lidt ekstra...

Næste Hearthstone udvidelse The Witchwood ankommer i næste måned

Blizzard har her til aften navngivet, præsenteret og leveret en dato på den næste Hearthstone udvidelse, The Witchwood. Den ankommer allerede i næste måned.

POPULÆRE