torsdag, oktober 18, 2018

Bethesda sagsøger Warner Bros. over deres mobile Westworld spil

Bethesda kalder Warner Bros. Westworld spil for et groft plagiat af Fallout Shelter og hiver dem retten. Behaviour Interactive har efter sigende direkte stjålet koden fra Bethesdas spil.

Square Enix stopper deres mobile “GO” serie af kvalitetsspil

Hitman, Lara Croft og Deus Ex har alle fået "GO" behandlingen på smartphones. Manglende indtjening på "premium" mobiltitler, får nu Square Enix til at droppe dem.

Fortnite lanceres på Android smartphones i løbet af sommeren

Epic Games har bidraget med et blogindlæg, hvor de opsummerer de mange kommende tilføjelser til mobilversionen af Fortnite. Det lanceres på Android smartphones denne sommer.

Steam Link app lader dig spille PC-spil på din smartphone

Steam kunne i går annoncere den snarlige ankomst af Steam Link app til Android & iOS. Med en 5 GHZ wifi-forbindelse vil du kunne spille PC-spil på din smartphone.

Mobil-udgaven af PUBG er nu tilgængelig på iOS og Android

Efter en "rolling release" er mobilversionen af PlayerUnknown’s BattleGrounds, PUBG Mobile nu også tilgængeligt i Europa til både iOS og Android devices.

Westworld mobil-spillet tager nu imod tilmeldinger

Er du glad for HBO-serien Westworld, vil du senere i år kunne forsøge dig med mobilspillet på iOS og Android. Du kan nu tilmelde dig (pre-register) for lidt ekstra...

Næste Hearthstone udvidelse The Witchwood ankommer i næste måned

Blizzard har her til aften navngivet, præsenteret og leveret en dato på den næste Hearthstone udvidelse, The Witchwood. Den ankommer allerede i næste måned.

Fortnite Battle Royale cross-play annonceret uden Xbox One

I kølvandet på annoncering af mobiludgaven af Fortnite Battle Royale, har Epic og Sony også annonceret cross-play mellem alle platforme - på nær Xbox One.

Mario Kart finder vej til mobilerne

Nintendo forsøger atter at kaste sig over det lukrative mobilmarked. Vi kan nu se frem til Mario Kart Tour, som vil finde vej til smartphones inden marts 2019. Det...

Portal vender tilbage i Bridge Constructor Portal den 20. december

Har ventet på mere Portal fra Valve, kan du se frem til Bridge Constructor Portal fra Headup Games og ClockStone Software den 20. december.Det er ikke helt det Portal...

POPULÆRE