onsdag, januar 18, 2017

The Nighthold raid er nu tilgængeligt i World of Warcraft: Legion

Gul'dan venter på dig i The Nighthold. Blizzard har nu åbnet op for det seneste raid i World of Warcraft: Legion på Normal og Heroic sværhedsgrad. De bedste guilds har allerede splattet Gul'dan.
video

Injustice 2 Story trailer fra Warner og NetherRealm Studios

Efter et par GIF-appetitvækkere på Twitter i går, har Warner og NetherRealm Studios netop frigivet en ganske lækker Injustice 2 Story trailer. Her kan du se kendte superhelte og også et par stykker som tilsyneladende er blevet fjender.

Australierne får oppustelige Xbox Controller badedyr i sommervarmen

Mens vi fryser herhjemme, er det sommer på den sydlige halvkugle. Microsofts australske afdeling udlodder nu en række Xbox Controller badedyr i en konkurrence. Vi vil også have oppustelige controllers herhjemme.

Danske Heroes & Generals runder 10 mio. registrerede spillere

Danske Reto-Moto kan i dag fortælle, at deres Heroes & Generals på lidt over tre måneder har rundet 10 mio. registrerede spillere. Endnu mere på vej i 2017.

Nintendo-aktierne taber værdi efter Switch annonceringen

Nintendos formelle præsentation af Switch har ikke imponeret investorerne. Nintendos aktiekurs er faldet markant siden fredag over frygt for over prisen og det manglende spiludbud.

ZeniMax hævder at Oculus VR har destrueret vigtige beviser

ZeniMax' $2 mia. søgsmål af Oculus VR og Facebook startede ved en føderal domstol i Dallas, Texas i sidste uge. ZeniMax hævder nu, at Oculus VR har ødelagt beviser beviser.

Windows 10 vil få en “high performance” Game Mode

Windows 10 bliver hurtigere til Gaming. I hvert fald hvis man skal tro Microsoft, der vil rulle en "high performance" Game Mode ud som gradvis test i første omgang.

Nioh er gået guld og de første previews er landet

Har du mod på en gang Dark Souls tilsat en gang samuraier, bør du se nærmere på Team Ninjas PS4-eksklusive Nioh. Spillet er gået guld i dag og de første previews er blevet offentliggjort.

Nintendo-chef bringer Metroid på banen uden at love mere

Nintendos line-up til Switch er bestemt ikke prangende. Måske er det derfor at Nintendo-chef Reggie Fils-Aime nævner Metroid-serien uden rigtig at ville at love mere.

Titanfall 2 vil byde på Live Fire game mode helt uden titaner

Næste indslag i Titanfall 2 vil byde op til 6vs6 Live Fire game mode helt uden titanerne. Dertil er tre nye baner på vej ganske gratis.
- Annonce -

SENESTE