onsdag, april 25, 2018

Valve køber Firewatch-udvikleren Campo Santo

Udvikleren af det yderst stilrene og stemningsfulde Firewatch, Campo Santo, er blevet købt af Valve. Det næste spil, In the Valley of Gods, vil blive udgivet som et Valve-spil.

BioWare lover større fokus på den gode historie i Anthem

Noget tyder på at BioWare er på rette kurs efter Mass Effect Andromeda. Den tilbagevendte Casey Hudson lover fokus på den gode historie i det kommende Anthem.

Xbox One vil understøtte 120Hz TV & displays i maj måned

Microsoft er for alvor begyndt at tilføje features til Xbox One. I maj måned kommer der bl.a. 120Hz understøttelse til tv og monitorer.

God of War kan blive den største PS4-eksklusive debut nogensinde

God of War har i den grad imponeret alle steder. Spillet er nu klart det hurtigst sælgende i serien og analytikere forventer at det meget vel kan blive den største PS4-eksklusive debut nogensinde.

Ninja sætter ny Fortnite-streaming rekord i Las Vegas

667.000 så med da Ninja streamede fortnite fra den nyåbnede Esports Arena i Luxor Resort & Casino i Las Vegas. Derved slog han sin egen streaming-rekord fra sidste måned.

Monster Hunt er Hearthstones næste singleplayer mode

Blizzard har løftet sløret for den næste Hearthstone-udvidelse, og der er her tale om et nyt singleplayer-eventyr kaldet Monster Hunt.

God of War Director reagerer på anmeldelser i personlig video

Director for God of War, Cory Barlog, har netop uploadet en video han filmede af sig selv, den dag anmeldelserne for hans fem år lange arbejde blev offentliggjort.

For Honor har fået helt ny Training Mode

Har du behov for at finpudse dine kampevner, eller måske lære nogle tricks som du ikke kendte til, så er det nu muligt i For Honors nye Training Mode.

Serious Sam 4: Planet Badass annonceret af Croteam

Kroatiske Croteam og benyttede Reboot Develop konferencen i Dubrovnik til formelt at annoncere Serious Sam 4: Planet Badass. De lover Serious Sam i en "brutalt større skala" naturligvis.

PUBG får ny bane med undergrunds-huler og valgfrie maps

PUBG Corp. synes nu endelig at have skruet tempoet og begyndt at tilføje nye features til PlayerUnknown’s BattleGrounds. Nyt Savage map med undergrunds-huler og endelig muligheden for selv at vælge map er på vej.

POPULÆRE