Som du sikkert allerede har luret, blev The Game Awards afviklet i nat. Helt fortjent blev The Legend of Zelda: Breath of the Wild kåret som årets spil.

Årets udgave af The Game Awards bød på overraskende mange afsløringer og nyheder. Geoff Keighley er efterhånden ved at have etableret eventen, som årets vigtigste i branchen. Der blev kåret vindere i flere kategorier, men ingen er vigtigere end årets spil.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild blev, helt fortjent, kåret som årets spil. Nintendo havde hele to spil (Zelda & Super Mario Odyssey) med blandt de fem nominerende, som også talte PlayerUnknown’s BattleGrounds, Persona 5 og Horizon Zero Dawn.

Du kan tage et smut forbi The Game Awards websitet, hvis du vil se samtlige vindere.

21 KOMMENTARER

 1. Jeg kan virkelig ikke forstå at div. Zelda spil altid vinder GOTY awards, når der er langt bedre spil som burde vinde.

  Man skulle næsten tror at det var noget politisk, eller også er dommerne bare store Zelda fans.

 2. Let’s not kid ourselves; det er en fuldt fortjent vinder.:)

  #1 Tak.:D Men det hedder altså THE Legend. Den har du misset to steder.;)

  #2 Nu er der jo også noget, der hedder smag og behag, og måske er Zelda bare ikke dig. Men det er sgu svært at komme uden om, at Breath of the Wild er et mesterværk.:)

 3. Jeg ville ikke engang kalde det årets spil, det er lidt respektløst over for BOTW

  “Et af de 5 bedste spil nogensinde lavet” er nok mere korrekt og fortjent.

 4. Og micro transactions blev gjort nar af – herligt

  At PlayerUnknown’s BattleGrounds overhovedet var nomineret var helt skørt. Skidtet er jo ikke udkommet endnu

 5. #5 Stærkt.:) Det er virkelig ærgerligt, at Nintendo ikke vil lege med jer. Mere Nintendo-indhold på DR kunne være fedt. Især nu hvor Switch er hot, hot, hot.:)

 6. Har længe gerne ville købe en Swift bare for Zelda botw.. Hvad er det der gør spillet til sådan et mesterværk som det nu engang har fået lagt på sig?

 7. Nu er The Game Awards temmelig irrelevante.

  Det er jo et kæmpe kommerciel show hvor branchen forsøge at fejer sig selv og uddeler priser til hinanden, lidt ligesom med Oscar/Emmy uddeling.

 8. #12:
  Butthurt much? Hvis det irriterer dig så meget så koncentrer dig om noget andet måske? Det er smag og behag og hvis du har et ynglingsspil, bliver det jo ikke ringere af at et andet spil løber med en titel. Hold da kæft…

  On topic: det var fuld fortjent i min bog.

 9. #19
  Hvis vi holder os til at det er udgivet d 20/12. Så har det 11 dage til at blive årets spil.
  Tror måske det er en kandidat til næste år.