Fredag aften spillede Xtreme Marines Third League finale mod svenske spiXel i Clanbase RA3 Spring Cup. Kampen blev en gyser over 3 maps, og Clanbase admin har skrevet en god kamprapport og uploadet demoer fra kampen. Stort tillykke til -XM-.

108 KOMMENTARER

 1. Yeah og w00p Chunkie lige pludselig er alle fra XM chreaters, mm rite, du er satme og høre på nogen gange.

  Men kewl at blive beskyldt for at snyde bare fordi man har lidt succes i de forskellige leagues man er med i

  Og nice Ra3 er sq næsten like CS scenen

 2. #24 – forstår du slet ikke hvad der har foregået? tror du seriøst selv, at osi ikke bærer ca. 95% af jeres success i DOGL og CB? det ville jeg satme ikke være stolt af.

 3. Se lige engang på CB’s forum, se lige hvad Harkjer skriver og sig det igen…

  Men Thumz, hvis det er sådan at ppl finder ud af at han virkelig snyder, ja så er jeg sqt stolt af at have været en xm’er, men så er det sq oxo slut på Ra3, for hvem ved så hvem snyder mere…..

 4. Det var da noget være usportsligt no’et. Håber virkelig kampen bliver ændret, og dogl også lige får kigget et par demo’er igennem.

 5. var det ikke ligeså nem at snyde i CPMA? eller bare fixe asus driver? slap lige af.. hjaelper nok ik at skifte mod.. selvom cpma owner ra3 =)

 6. Stop jeres flaming.

  Cooler der er ingen som siger at alle fra XM snyder… Og max. respekt til de fra XM som har valgt at smutte efter de forskellige episoder omkring denne kamp(Faking og de mistænkelige episoder på Map 8 og Map 1 omkring Osi’s præstation).

  Jeg er dog ked af og se at disse usportsligheder bliver en del af Quake 3 communitiet som ellers aldrig har været sunket så dybt. Jeg håber ikke denne slags episoder gentager sig igen.

  Desuden er det sidste jeg har hørt at XM selv har berettet episoden om Faking til Clanbase og sagen skulle blive undersøgt så vidt at resultatet med stor sandsynlighed bliver ændret.

  Hvor vidt der sker ændringer med henhold til DOGL er noget, som DOGL-boardet snakker om og hvad konklusionen bliver på deres diskussion kan jeg ikke udtale mig om endnu, men afgørelserne skulle efter sigende være på vej.

  Mvh. light

 7. Ja skift til cpma, det er noget bedre end Ra3….

  Harkjer : ja sry, men jeg troede bare ik at Os1 gjorde det, men efter jeg så demo’en vil jeg give jer 100% ret i at der er noget meget lumsk i den demo og jeg håber da også at spiXel får sejren i stedet for xm.

 8. Har lige set demoen og er helt sikker på at der er tale om snyd. Lidt for suspekt at han følger modstanderen med rg igennem væggen.

 9. Det var dog det platteste jeg nogen sinde har læst bare fordi XM vinde alle deres kampe og de rent faktisk er gode spillere SÅ står i alle her og whiner buFUCKINGhu. Nu kender jeg Os! IRL og VED men garanti at han ikke snyder mth at vide hvor folk er så kan man høre det maybe i skulle skrue op for jeres lyd så i kunne se det rent faktisk kunne lade sig gøre. En final ting AL POWER til XM de er sq de fedest gamers på hele qnet.

 10. …. i er alle bare skide misundelige på der rent faktisk er kommet nogle der er bedre end jer Kan egentlig godt forstå xm ikke gidder spiller mere når der eksisterer sådan en gang lamers skulle jeg måske beskylde jer for at snyde fordi i railer mig ved gang i ser mig eller fordi jeg lige springer frem og bang for en rox i hovedet fordi i kan høre mig hmmm DEN HOLDER IKKE DRENGE … her er der tale om DÅRLIGE TABERE

 11. hmm… dunno hvad jeg skal tro… kender os os1 irl og snakkede med ham i dag, der sagde han at han ik havde snydt, men den video ser godt nok lidt suspekt ud så….

  (max lo2 skillz??)

 12. Flateric, du er ik for smart hva? Hvis du har set demoen fra map8 med r_shownormals 1, kan du se at modstanderen lister, hvilket ikke kan høres, men alligevel _ved_ han hvor han er…..gode hørebøffer han har hva?

 13. Kyhnau : Ehmm du er lidt at hører på.

  Pjevs… kanske du skulle skrue op for lyden, kan jo være at han går med lg eller rg og kan de ik høres ?…. asso f.eks en spiller som Suzpekt, hvilket er en kanon god spiller som også går efter lyden hvis der er 1 modstandere tilbage, hvis modstanderene har lg eller rg fremme er de easy targets selvom de går kan våbnet stadig høres…

 14. … De har virkeligt knoklet for at spille så godt som de goer men vis nu osi var i [7th] så var der sikkert heller ikke stillet spørgsmål om hvorvidt han snød eller ikke osi har spillet længe og ja maybe han var lo2 lige præsis der Jeg ved bare at han ikke snyder men kan jo kan desværer ikke bevise det =(

 15. er jo ligemeget hvornår han er oprettet…….Flateric, kan godt forstå at du ik vil tro på det når du kender ham irl, men hvis du selv ser demoen (igen, dunno), så tror jeg altså at du må gi os ret i, at det ik er tilfældigt.

 16. flateric? han snyder, det 100%. Læs evt. sansais comment på CB, det skulle gerne klarlægge det for dig, hvis du ellers forstår engelsk?

  læg mærke til, så snart han ved et uheld kommer i en infight (som han ellers holder sig langt fra), så falder hans såkaldte “super-skills” drastisk – hvis han virkelig var blevet så god ved at pracce, så ville hans infight-skills også have steget samtidigt med hans “hør”-hvor-fjenden-er-og-ram-altid-plet skills.

 17. desuden er det fint os1 vil bevise det ved at komme til et lan, men noget siger mig, at han så pludselig ikke ligger med dobbelt så meget damage som hans nærmeste teammate, og så er intet jo bevist.

 18. Samme dag som det kom frem havde jeg en fin samtale med osi hvor jeg lige fik på plads at jeg intet havde i mod ham personligt, og at jeg havde “gjort det samme” hvis det var f.eks. Sat,Ramses,Sarac eller hvem du kan komme på.. Det skulle være svar nok til det med om det samme var sket hvis han havde spillet for 7th.

 19. Det irritere mig at folk skal spile så kloge der er ikke noget der er 100% sikkert medmindre du sad ved siden af han og så hans såkaldte hack slået til, Jeg inrømmer da oxo gerne at jeg selv ikke kan være 100% men man kan sq ikke dømme en mand for noget uden nogle konkrete beviser og det er der ikke jeg har lige set demoen 2 gange igennem os1 er en god spiller og han kender banen meget godt enda det er det der gør han ca ved hvor modstanderne befinder sig men jeg så tilgængæld oxo en mass grenades røx plasma skud og div andre ti ng der blev skudt i alle mulige retninger hvor der ingen fjender var … nå men det skal vi ikke snakke mere om jeg syntes bare det er lidt for meget at beskylde ham for noget der ligeså godt kan være falsk som sandt .

 20. hvis du mener det seriøst, syntes jeg du skal se demoen en 3. gang…..for det er nemlig det han _ikke_ gør….han skyder ikke nogen steder hen, hvor der ik er nogen fjender på noget tidspunkt.

 21. Flateric:
  Du har gennemset demoen – og? Har du overhovedet spillet Quake 3 før? Er du i stand til at vurdere hvorvidt der er tale om snyd eller ej?

  Ellers, så modargumenter følgende:

  – I demoen følger han på et tidspunkt en fjende præcist med sit sigtekorn gennem væggen – fjenden lister.

  – I 2on5 (såvidt jeg husker) går han rundt med rail, og tager dem alle ud.

  – Hans spamrails bliver udelukkende affyret hvis der er en fjende hvor han skyder hen mod. Ikke ét eneste sted i demoen skyder han et spamrail uden at der er en fjende, hvadenten fjenden står stille (og dermed ingen lyde afgiver) eller er i bevægelse, bruger et larmevåben (rail, shaft) eller lignende.

  – Han bruger ikke andre våben end rail. Rail er uden tvivl det bedste våben hvis man ved hvor på banen fjenden er.

  – Han er ekstremt elendig så snart fjenden kommer for tæt på ham til han kan bruge rail. F. eks. er hans shaft så direkte dårligt, at det umuligt kan passe sammen med resten af hans skills. Jeg mener personligt at det er umuligt kun at blive god med ét våben, da man altid vil komme til at træne de andre også, alt efter situationen – undtagen hvis man bruger wallhack, og dermed altid kan holde sig på afstand.

  – Et sted i demoen skyder han sågar efter en mur, tilfældigvis står der en fjende lige præcis bag muren det sted hvor han skyder.

  – Et andet sted ser han en person på afstand og skyder efter ham, men det viser sig at være en teammate. En så “god” spiller som Os1 bruger uden tvivl enemymodels, og vil derfor aldrig lave den fejltagelse med hans ekstreme hørelse, som åbenbart kan høre lyde fra fjender der står stille.

  Jeg vil gerne se dine svar på bare én af disse hypoteser, såfremt du stadigvæk ikke mener han snyder.

 22. godt prox… noget andet er, at han først slog dette hen med en shadowbug, der gjorde at han kunne se modstanderne gennem væggen, når de var tæt på – efter denne demo kom frem blev han nødt til at ændre hans udsagn, fordi han jo tager fjender ud der er helt ovre i den anden ende af basen, så nu er det pga. hans ekstremt gode hørelse.

  men selvom han har denne gode hørelse, formår han på et tidspunkt i en 1on1, IKKE at høre fjenden, selvom vedkommende er DIREKTE under ham! (ses med r_shownormals 1 og cg_fov 120), hvilket var fordi den fov han brugte, var for lille, og fjenden var derfor udenfor hans synsfelt.

 23. Jeg vil mene at demoer som disse og commands som r_shownormals 1 er det nærmeste vi kan komme direkte beviser i online gaming, vi kan vel ikke ligefrem forvente han sidder og tager screenshots af sit wallhack eller inviterer os hjem for at vi kan få >BEVISET< som inkluderer at han selv skal indrømme det før enkelte personer vil tro på det..Det kan godt være FlatEric har svært ved at fatte hans ven fra laner snyder, men som Sarac skrev på CB, så er der uendelig mange som har sagt "Neeej han var da slet ikke typen på at gøre det" når deres mand f.eks. har slået en ihjel (WP sara:P)

 24. Hmm ja jeg tror sq ikke rigtig vi blir enige her jeg så oxo den demo med shownormals 1 på og så masse af skud der blev fyret mod ingen ting og ja som du siger sker det ikke med rail med det er jo heller ikke særligt tit man affyrer et rail skud for at få et lo2 kill vel? så oxo et tidspunkt hvor osi sniger sig hen og hva man med shownormals kan se der er en på den anden side og lige pludselig vender osi om hmm virker ikke lige som en der har wallhack så vill han sq nok bare ha nakket ham og ja der er ingen tvilv om osi favorit weap og det han er allebedst til er rail. skal ikke kunne sige hvor god han er til de andre weaps men det er vel oxo fuldstændigt ligemeget hvilket weap han er god til og hvilke han ikke er. Og nej jeg er self ikke istand til at vudere om han snyder og det mener jeg faktisk at ingen andre end osi selv er da han er den eneste der har siddet foran sin computer og eneste der ved om han har slået hacks til eller ej i kan sige hvad i vil med det ser mistænktligt ud eller hvad det gør men fakta er i ved det lige så lidt som jeg gør …..

 25. out..of..breath

  som hark siger, så ville han nok ikke sidde og tage screens af at han wh’er, så vi kan kun dømme ud fra demoen, hvor alle tegn peger på at han wallhacker.. og nej, han affyrer ikke én eneste gang et skud, hvor der ikke er en fjende inden for 2-3 cm fra hans crosshair (selvom der måske er en mur imellem).

 26. Du siger “mth at vide hvor folk er så kan man høre det maybe i skulle skrue op for jeres lyd så i kunne se det rent faktisk kunne lade sig gøre” så kan jeg så lige sige at du burde checke map9 demoen.. da der er spillet ca. 13.35 .. han hører ikke at der lander en LIGE bag ham? Men han kan “høre” folk der står bag en mur, like.. meget lang væk? Prøv at se demoen uden at tænke på at du kender os1.. og kom bagefter og sig at du stadig tror han ikke snyder..

 27. #80
  Netop – Osi er jo bundelendig. Han siger han hører alt, er vidst lige omvendt. Derfor han tit lader folk gå lige forbi ham med sin lave fov.

  Flateric:
  Osi er jo ELENDIG med rail. Han rammer kun fordi han ved hvor folk står. Han er ikke nød til at bevæge sit sigtekorn i den demo for at ramme – men alligevel er han så dårlig at han ofte misser.q

 28. Hvis Os1 er parat til at få SchugI til at fake en finale kamp for at vinde den (når der var adskillige andre xm spillere klar) tror jeg også han er parat til en del mere, men gider egentlig ikke diskutere det mere med dig FlatEric, det er jo åbenlyst at du intet kender til q3 og at vil forsvare os1 ligemeget hvor mange beviser du får, ik?

 29. flateric.. problemet er.. os1 er ikke en god spiller… som proxi sagde, er han ikke ret god i infights…

  hvis man fx spiller thunderstruck mod ham kan han ikke noget i det åbne område (det ses også på map1 demoen), men kun noget hvis man bliver presset ind i huset.. lisså snart du så kigger ud bliver du railet (hej wallhack)

  map8 demoen har flere tydelige beviser på han bruger wallhack.. plz læs fwags og sansai’s comments på clanbase…

  Og.. Brug dog realnick eller noget.. du har jo bare oprettet denne account til at flame os mand…

 30. og lo2 er ik et ord, vel? jeg ka ik klare folk der bruger “lo2” .. typ cs’ere at finde på sådan noget.. lissom Q som ø … ?!!?!??!?!?!

 31. 1st harkjer prob er der er ingen(som jo du siger jeg har fået) bevise kun speculationer om hvorvidt han har gjort det som jeg har sagt tidligere er det kun os1 der ved det selv om du ser noget bder muligvis ligner wallhack er det sq ikke enbetyende men at du har ret. og vis du ikke gidder diskutere det skulle du sq ha holdt din kæft
  2nd sat jeg faker da ikke flateric er mit realnick

 32. Jeg har opgivet at læse dine comments Flateric. Indsæt lige et komma eller punktum, engang imellem plz.

  Anyways, Flateric faker ikke tror jeg. Har set ham en 3-4 gange på BT-serverne. Men det er så tydeligt at se du ikke har en døjt forstand på Quake, eftersom du hårdnakket påstår at Os1 ikke snyder. Underligt du er den eneste (sammen med Moonie?) der ikke kan se han snyder. Og fix dig nu nogen argumenter mand.

 33. FlatEric, hvis du nu gad komme med nogle argumenter for HVORFOR du kan se han ikke snyder gad man må diskutere det med dig, men det eneste du kan sige er at han i hvert fald ikke snyder fordi han er din ven og så ikke rigtig noget udover det.. Vi andre (pænt mange fra Europa) som tror os1 snyder kommer i det mindste med nogle argumenter.. Så hvis du ikke har tænkt dig at komme med nogle gode modargumenter for at os1 ikke snyder tror jeg ikke vi er så synderligt intresserede i at læse dine kommentarer, desuden sidder man jo og hiver efter vejret når man har læst hva du mener (komma, punktum hint hint)

 34. lo2 er jeg nu ok immun overfor, er værre med sætninger som:

  sA d gQr sq noget! d r j ik ligeglad med.

  what happened to: saa det goer sq noget? dansk please!

 35. Ja vi kan hurtigt få fastslået jeg er nOOb, har spillet q3 i 8 uger, og jeg kan selfølgelig sagtens tage fejl mth til os1. det inrømmer jeg da gerne, hvad i burde inrømme er at det kan i altså også. efter at have set han spille IRL for sjov og dogl kampe ved jeg at der snød han ikke så hvorfor så gøre det til den her kamp. når han sige til mig jeg har ikke snydt stoler jeg på han som ven at det har han ikke. Nej jeg har ingen konkrte agumenter eller beviser for han skulle snyde andet at det kan (læg mærke til ordet KAN) være tilfældigt at han følger en gennem væggen. Jeg mener bare man skal ikke gi nogen skyld for noget som man ikke er 120% sikker på de har gjort og eftersom ingen sad hved siden af os1 da han spillede finale. kan ingen være 120% sikker på hvad der er foregået tænk lige på inden i beskylder nogen for noget.
  så syntes jeg iøvrigt også det er lidt langt ude, at side og svine folk til, fordi man ikke kan føre en civiliseret diskusion.

  Håber der var nok kommaer og punktummer.

 36. #95
  Hvorfor i alverden skulle han kigge på en væg – hvor stor risiko er der for at fjenden lige pludselig kommer ud af en væg?!

 37. flateric – de fleste der deltager i denne tråd er heftig gode til q3; hvilket giver dem en klar force i et bedømme om der er tale om snyd..

  har selv set den demo (med og uden shownormals) og imo er der absolut ingen tvivl om at det er snyd.. at anklage quakere for at råbe “SNYD” så snart nogle vinder passer IKKE.. enhver sejr er altid blevet acceptet og der er aldrig blevet råbt snyd..

  men jeg forstår fint det kan være svært at acceptere at en irl ven bliver beskyldt for at snyde.. men husk, at han nok ikke vil ha brugt shownormals 1 når andre kikker over ryggen :]

 38. Kan man over hovedet bruge shownormals 1 i ra3 jeg mener det virkede fint da jeg så demoen men jeg kunne ikke slå det til inde på en server den skrev noget med cheat protected ???

 39. Desuden var der en på CB siden som snakkede noget om at han ikke engang behøvede det hack for at bruge det, da kampen blev spillet på xm’s server hvor os1 tilfældigvis er admin.. (..?)

 40. Serveren var pure da de spillede (tror jeg) .. Når man loader demoen står der “pure server”..

  Men jeg ved ikke om det kan ændres uden map_restart?

  Zelda: nej, det ville det ikke… snyd er snyd.. og det er så tydeligt..

  Sjovt nok har man i set noget til os1 de sidste par dage? Hvorfor mon? Han vil ik’ forsvare sig selv?

  Han er busted

 41. Jo det ville blive kaldt skillz, det blev Os1´s oxo kaldt indtil at der var nogle folk der så demoen og undrede sig.

  z0z

  P.S.

  ZELDA ER DET RIGTIGT AT DU HAR SWMUGI INDEN I DIG?!?!?!

 42. hehe… elite skills? næppe, eneste han scorer på er jo at stå langt væk fra, med rail parat…skills er en helhed, hvilket os1 ikke besidder