Når man skriver nyheder om gamingbranchen, må man nogle gange overveje om de historier man skriver er relevante, provokerende og aktuelle. Denne nyhed er ingen af delene, men jeg kunne ikke lade være med at klukke, da jeg fandt historien få minutter efter at have formidlet denne nyhed.

Som om præsentationen af et logo for en kommende spillekonsol ikke virker formålsløst i sig selv, så kunne jeg ikke forbigå ironien i, at Microsoft nu har varemærkeregistreret sloganet for deres Xbox Series X (tak til wccftech):

Power Your Dreams

Sloganet blev allerede brugt under Video Game Awards i sidste måned, da konsollen officielt blev annonceret med denne trailer:

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår hvad det slogan egentlig skal dække over. Vi kan dog godt forvente at blive marineret i den sætning, når de aggressive reklamer skal overbevise os om, at det er den maskine der skal pryde vores tv-møbel.

Med undtagelse af Xbox Series X fysiske udseende, så har vi faktisk den samme konkrete viden om maskinens indmad og kunnen, som det er tilfældet med PlayStation 5: ingenting. Bevares, der er masser af spekulation og rygter, men intet er officielt meldt ud om nogle af maskinerne.

Det eneste vi umiddelbart kan føle os sikre på, er at begge maskiner står til at blive lanceret op til julen 2020.

7 KOMMENTARER

 1. Som jeg forstod på bl.a. The Verges podcast, så er Xbox series X også blot én af flere konsoller i næste generation, som MS bare kalder Xbox…?

  Jeg håber, at MS selv kan holde tungen lige i munden

 2. De vil tydeligvis fokusere på power. Hvilket vel er meget fornuftigt, hvis rapporterne om at SX bliver væsentlig mere potent end PS5 kommer til at holde stik.

 3. #3 det er ikke bekræftet og kun rygter.
  Der er også rygter om at xbox skulle koste omkring 1000dollar, men ps5 skulle ligge på mellem 399 og 499dollar.

 4. #4: naturligvis er det ikke officielt på nogen måde, men det er trods alt baseret på reelle tal og ikke bare 100% rygter. Modsat prisen du nævner.

  Tjek Digital Foundrys videoer om emnet.

 5. #5 helt enig. Og jeg har tjekket det😀
  Men hvis der hardware mæssigt kommer til at være stor forskel på de 2 konsoller vil det jo afspejle sig i prisen.
  Medmindre at producenterne sluger at stort tab pr. Solgte enhed.