Der har været rigeligt med roser til næste uges helt store God of War-lancering, fra anmeldelserne som kom live i går. I vores anmeldelse kvitterede vi med en behersket karakter på 8 ud af 10, men uden at lægge skjul på, at spillet helt klart er din tid værd.

Xbox’ øverste chef, Phil Spencer, har i den forbindelse, benyttet lejligheden til at ønske Sony stort tillykke med de flotte karakterer. Det foregik på Twitter, hvor Sonys Shuhei Yoshida også takkede Spencer for den pæne besked:

Til trods for at Microsoft og Sony er i skarp konkurrence på konsolmarkedet, så er det alligevel forfriskende at se den slags sportsmanship fra den øverste ledelse. Uanset hvilken platform man har dedikeret sig til, hvis altså ikke dem begge, så er det kun godt for gaming-mediet, når stærke udgivelser finder vej til de hungrende gamere.

4 KOMMENTARER

  1. Nu gik det ikke lige alt for godt med Microsoft´s to nye exclusives titler som Age of Empires Definitive Edition og Sea of Thieves som mere eller mindre blev til store fiaskoer.

    Imens kører Sony med fuld fart der udad.