Er du til flysimulatorer, er der ikke den store konkurrence på markedet i dag. Der er dog et godt (bedre) alternativ til Microsofts Windows-eksklusive Flight Simulator og det er Laminar Researchs X-Plane.

De kunne i fredags gøre version 11 tilgængelig i en beta-udgave, som nu kan hentes til PC, Mac og Linux. X-Plane 11 byder bl.a. på et nyt og ganske tiltrængt interface, som synes lidt mindre omstændigt end den foregående version. X-Plane har altid været et “spil” du får mest ud af vil at tilføje et hav af brugerskabte add-ons og version 11 bliver formodentlig ingen undtagelse.

Vil du læse mere om X-Plane 11, bør du tage forbi det officielle website, som nu er blevet opdateret med en introduktion til version 11 af X-Plane.

Den endelige version af X-Plane 11 ventes at være klar inden årets udgang, men du skal ikke blive helt overrasket hvis der går lidt længere tid. Vi har inkluderet en lille X-Plane 11 feature-trailer herover.

4 KOMMENTARER

  1. Der er hvis kun meget få der bruge xplane her…
    Men vil du være med til at udvikle xplane… Lave scenery i og modeller i ac3d og er du en haj til python og plugins så kontakt mig
    Kræver selvfølgelig at du kan flyve og ikke bare tror det er ligesom arcade simulatoren flight simulator x