World of Warcrafts syvende udvidelse, Battle for Azeroth, udgives den 14. august. Allerede på onsdag (18. juli) lander den store pre patch, som ændrer på meget i spillet.

Blizzard er klar med et større “stats squish”, som vi har set tidligere og der er rigtig, som vil kræve lidt tilvending fra på tirsdag. Blizzard har lavet en overlevelsesguide i videoform, som du nok bør se (herover) og og har også lavet en lille underside på worldofwarcraft.com, hvor du kan læse mere.

Der har været en del utilfredshed fra især high-end gamere over GCD-ændringerne (global cooldown) og det har ikke været helt let at teste især end-game gameplay i betatesten. Du kan evt. se indsparket fra BellularGaming herunder.

Patch notes til onsdagens patch er endnu ikke offentliggjort. Amerikanerne får patchen på tirsdag, dagen før de europæiske servere skal igennem deres ugenlige vedligeholdsperiode.

34 KOMMENTARER

 1. #6:
  Du kan ikke stige i level eller udforskre nye zoner.

  Alt det nye indhold – de nye områder, quests lines, at stige i level til 120, nye game modes osv – kommer først den 14. august.

  Der kommer et pre-patch event i morgen, hvor man får et mount som belønning, og så dør vores artifact-våben, men ellers vil du mest “bare” kunne spille det vanlige Legion indhold med forandrede klasser, spells, rotations osv.

  Det giver dig en måneds penge at vænne dig til din nye klasse i, før BFA rigtigt får i luften.

 2. R3CoR skrev da ellers: Forestil dig BFA launch, bare hvor du stadig er 110.
  så forestillede jeg mig at jeg kunne queste og se de nye områder og tage i dungeons osv.
  så hele den patch imorgen går kun ud på at få 1 mount og sige farvel til sit våben. jeg har ikke andre våben, så jeg håber første quest 14. august giver våben. ellers er min char på røven. går også udfra patch kun er på et par MB da det kun er 1 mount der tilføjes.

 3. #8 jeg tror du misforstår!

  Patch 8.0 er reel set hele den nye udvidelse. Så det er jo der du får downloade hele den nye Expansion, men du vil först få adgang til de nye zoner den 14.august og alt det andet content som udvidelsen tilbyder.

  Kig igennem survival guide videon som der er linket til i denne nyhed – så vil du sikkert forstå bedre hvad det er som sker imorgen og hvad du har at vente den 14. august

 4. #8:
  Det kaldes en pre-patch. I stedet for at hele møget skal live på én og samme gang den 14. august, rulles det ud i to faser, så vi får en glat lancering.

 5. Det der med GCD: Ja, det er et problem de første 10min man spiller. Ellers vender man sig til det.

  Andre ting som er nævneværdigt er PvP med Warmode(der er nogle rimelige stor ændringer dertil, som ikke er set før).

  Nye talents og massive ændringer i classes(nogle er mere eller mindre uændret).

  Det vigtigste i denne patch er jo, at man får 20 dages spilletid som er unikt, i forhold det ikke kan genspilles og kobler historien op til BFA.

 6. Jeg har læst lidt op på den kommende Heart of Azeroth medallon. Forstår I andre det som om man nu kommer til at have ét item uanset hvilket spec man kører? Jeg synes det i Legion har været røvtur at det skulle tage så lang til at få sit artefact op på et rimeligt niveau fordi man var nødt til at investere i AP for hver enkelt spec. Jeg læser det som om det bliver der gjort op med i BfA. Det håber jeg i hvert fald :p

 7. Hvis man kun er interesseret i historien, de nye event quest.. Kan man så ikke bare vente med at sub i de sidste dage op til launch? Der er vel ikke andet at lave af nye ting i pre patch?

 8. #13:
  Det mener jeg, ja. Det har 4 nieauer af traits, og niveau 1 tilbyder et trait til hvert af dine specs at vælge mellem.

  Du skal ikke farme AP til tre specs som i Legion.

 9. Forskel fra Legion til BFA:

  1)Ingen Legendaries.

  2)AP er mindre afgørende. Du bruger det til at levele dit amulet, head, chest og cloak(hvis du ikke får bedr items som erstatning er det ligemeget).

  3)Ingen Tier Set Bonus længere.

  4)Det nye tiltag er som Netherlight Crucible fra Legion. Amulet er det samme og du kan rerolle traits.

  Større forskel er at dit head, chest og cloak som FASTLAGTE traits(men fungere som i Netherlight)og du opbygger din karakter efter det. Det betyder, hvis der er et bedre sæt af traits på et Chest item, så skal du farme det. Det betyder dit Chest til Spec 1 er ikke nødvendigvis det bedste til Spec 2(pga. trait forskelle).

  5)Item stats er mindre afgørende nu. Nu går man kun op i main stat.

  Ens mainstat stiger pro


 10. 5)Item stats er mindre afgørende nu. Nu går man kun op i main stat.

  Ens mainstat stiger propotiontelt med iLvL. 5 iLvL til forskel gøre en verden til forskel og det er mening i BFA, at du bruger det item med højst iLvL, uden at kompliceret det med sims osv.

 11. #17 jeg vil garantere dig, at traits bliver ligeså vigtige som i Legion, hvis ikke du gider grinde dine traits ud, og sørge for at få de “bedste” (som beskrevet til den tid, af div. streamers og youtubers) bliver du smidt ud på røv og albuer

 12. Startede op igen igår for første gang siden “Mist of Pandaria”.

  Det er sgu meget hygge at være igang igen – glæder mig til release nu

 13. Nu har jeg spillet en dags tid og synes slet ikke man märker junogen forskel mht. Gcd og de fleste classes har fået nogle gode ändringer .

  Jeg er ok tillfreds med det de har gjort, jeg har ikke oplevet nogle af de problemer som nävnt i det link.

  Har försökt mig med 6 forskellige classes og paladin blir sgu nok valget i BFA

 14. #21 Hvorfor skulle det også være af samme kvalitet som Legion Pre-patch? De ændrer flere systemer i den her patch end de gjorde i den foregående.

  Hvis du skal sammenligne, så sammenlign med WOD prepatch og du har samme resultat. Det her er standard og bliver fikset indenfor 1-2 uger med lidt crunch tid fra Blizzard’s side og det er klart at foretrække, end at vi skal sidde og døje med det på release.

 15. #22 ja det er et svært valg. Jeg vakler mellem min shammy og rogue som er nogle af dem jeg spiller mest. Tror måske nok det bliver shammy da jeg synes det er ganske sjovt at heale og tilsyneladende ikke skal loade 2 specs op med AP som i Legion.

 16. #23 ion hazzikostas indrømmer selv det er langt værre end forventet. Har du overhovedet loaded spillet? Det virkelig slemt denne gang. Men de heldigvis godt igang med at fikse det. Og mener langt de fleste bugs skulle være væk op til weekenden.

 17. #25 Igen. Og hvad så? Den eneste grund til de siger sådan noget er for at defuse folks ramaskrig, som de altid gør i Q&A’s.

  Ja jeg har loaded spillet og jeg har nok stødt på flere stenmure end du har, men derfor hopper jeg ikke på Reddit og skriger 24/7 for det bliver fikset inden for en uge.

 18. #24

  Var shammy i Legion – elemental Spec, havde jeg det ganske så sjovt med – specielt fordi ChainLightning + overload var helt sindssygt i solo play, mens singletarget er lidt blah.

  Rogue har jeg også väret inde på. Jeg synes Assassination er vanvittig godt og underholdende, og den er stadig en kandidat til at blive valgt.

 19. #24:
  Shammys er mig bekendt en class, som Blizzard har udtalt først bliver fikset i patch 8.1.

  Før du giver den gas med din shammy, kan det anbefales at indstille sig på en mindre optimal oplevelse i starten.

 20. #28 Jeg har ikke sat mig ind i de planlagte ændringer. Hvad er der galt med shaman som den er nu? Synes det er en ganske habil healer – i hvert fald inden pre-patch

  Hvad svarer 8.1 egentlig til? BfA launch eller først senere patch?

 21. #29 Shaman har lidt en identitets krise. Elemental er meh, Enhancement er utrolig kedelig og lider stadig af “Mange knapper, alle middelmådige”

  Resto er sådan lidt 50/50 for de kan godt heale, men alle andre classes er bare bedre til det. At shaman først får en overhaul i 8.1 betyder at hvis de er under middel i performance, eller noget i deres kit underperformer, så bliver de tweaked omkring deres Healing rain som regel.

  Personligt skal jeg spille Fistweaver, det er bare lidt sjovere at smide en masse dps ud og samtidig prøve at toppe heals, det sjoveste gameplay fra FFXIV imo

 22. #31 Jeg kan godt genkende noget af det fra min shaman. Jeg synes elemental er for kedelig og helt utrolig burst afhængig. Enhancement er ok, men temmelig squishy til tider. Jeg synes resto er sjov og synes nu ikke den performer dårligere end min holy priest. Det kommer meget an på situationen. Det kan selvfølgelig også bare være jeg er en dårlig healer