I min jagt på at få taget anstændige billeder til min kommende anmeldelse af Alien: Isolation, har jeg gjort mig en alvorlig betragtning: det er noget nær umuligt at få ordentlige billeder af spillets makabre hovedperson. Som direkte inspireret af den sagnsomspundne Bigfoot, er det som om der altid er et eller andet objekt mellem mig og bæstet, der udelukker de helt skarpe skud til at gøre dets eksistens troværdig. Det kan være hjulene fra et rullebord, gitteret fra indersiden af et skab, chest-high-walls eller lignende elementer der bliver taget i brug for at sikre min overlevelse. I må dog tage mine ord for gode varer, når jeg forsikrer at der helt bestemt er en Alien med i den kommende tirsdags store udgivelse. Vil du se nogle af mine bestræbelser på at dokumentere dens tilstedeværelse, klikker du dig blot ind i denne spiller, hvor mine bedste skud ligger til frit skue.

BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede

29 KOMMENTARER

 1. Prøv at lokke den til dig, med noisemakers eller ved at løbe. Og så lad vær at gemme dig. Når den ser dig, så spam print screen. Burde vel kunne gi’ nogle saftige skud? Eller spring til et sted der er et story beat. Hvor du er sikker på den dukker op?

 2. Endelig noget skrevet uden sætningen ‘undertegnet’ eller noget fake der lægger op til debat som ‘hvad synes rushene’ i sådan en post her! Godt arbejde! !

 3. #1 – Din løsningsmodel er fin nok, men det kræver også at jeg har rygrad nok til at stille mig op foran krapylet, og arrogant forvente at den poserer før den laver mit ansigt til rødbedemos.

 4. # 12

  Nope til rygrad, eller for silvan det er wierd/fjollet/dårligt?

  #13

  Nej er jo kun bonus når man kan det.
  Husker tydeligt en gang deathmatch i det første avp. Sad på en lille lokal netcafe, der var 2 eller 3 marines, og en alien. Så havde en af de andre forklaret marines, hvordan man rigtigt udnyttede motion trackeren. Og bagefter ham der spillede alien, hvordan han bedst tauntede dem, og snød dem. Jo mere alienen kravlede rundt i skyggerne og i luft kanalerne. Og hvæsede i hjørnerne, og stille og roligt fik napper en marine ad gangen. Blev de mere paniske. Til sidst var der en marine der næsten sad og rystede på stolen. Så listede ham der havede forklaret i starten over bag ham. Og råbte BØH! Og klappede ham på skuldrene. Fååårk et schok den stakkels dreng fik

 5. #17

  Hehe nej dog ikke, men fik mig et godt grin. Det var næsten monty python’esq som han listede sig op bag ham:p men tror de fleste der spillede marine i avp 1og 2 har fået sig et schok uden for spillet, mens de spillede. Mig og en kammerat levede osse ihvertfald helt ind i det. Og så er det jo nemt at få schock hvis der blir banket uventet på døren. Eller en kat strejfer ens ben.

  Mig og den samme kamerat byggede osse en hule rundt om hans computer da vi spillede star wars: rebel alliance, og en af os havde fået sån et telefon headset. Så det var næsten et helt cockpit. Det var sgu tider:p

 6. Ja jeg ved ivertfald at jeg fik nogle da jeg spillede det, men fandt saa ogsaa ud af at jeg havde talent for at spille alien, saa folk ville altid have mig til at spille marine sjovt nok . . .

 7. Hehe ja. det var altid sjovt at se hvor længe man, kunne liste rundt bag en intetanende marine. Før man var nød til at slå ham ihjel:p hehe de er bare dårlige tabere så;)

  # edit

  Sorry for derail chrism, du må lige melde tilbage med resultaterne, og alle fraklippede der ikke når med til anmeldelsen:)

 8. Hold kæft hvor er det et skræmmende godt spil. Har godt nok ikke fået spillet ret meget, men den stemning er bare så tyk at man tænker sig tilbage til da man første gang så Alien i tv som barn

 9. Christian “Chrism” Madsen! SÅ KOM DA, med den skide anmeldelse!! Hvornår fa’en har selve væsenet nogensinde været interessant i: Fuld Carl SEJZ MP=mange små irske dværge”???

  Edit: Aaeh, andre i tråd har nævnt lidt;-D

  ALT ovenstående, skal kun ses som en form for pres, nu du altid har præsteret så fint. (indtil nu ALTSÅ, drop krammera* og spil-anmeld-send-hvis til masserne! NAOW;-D

  *kramme og kamera i et – arbejder på den;-/

 10. Hehe, det lover godt med uhyggen. Fik lige spillet til jeg nåede sevastpol imorges. Og skal hjem og spille vidre senere. Så må vi se hvor meget paranoia det gir i morgen aften på arbejde. Når jeg skal stå mutters alene mellem, udsugning, vakuum, tryk og klik lyde fra den maskine jeg passer:p