Gearbox Software og Compulsion Games’ narkotika-drevne dystopia We Happy Few udkommer idag, og anmelderne er så småt begyndt at dukke op. Og der er delte meninger.

We Happy Few dukkede først op på Kickstarter tilbage i 2015, og året efter blev der givet adgang til en meget tidlig alpha-udgave af spillet. Modtagelsen var bestemt ikke god, og selvom spillets setting fik ros, var der ikke mange positive røster.

Det ser dog ud til at have ændret sig her i 2018, efter udviklerne lavede store dele af spillet om. Og selvom We Happy Few nok ikke lander på mange “Game of the Year”-lister, ser det bestemt mere interessant ud nu, end det gjorde i 2016.

VG247 har som altid en fin liste over reviews, og Metacritic har i skrivende stund en samlet score på 66%.

Vi har endnu ikke et review på vej, men We Happy Few lander idag til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

4 KOMMENTARER

  1. CohhCarnage har streamet det i nogen dage nu. Kan rigtig godt lide en grafiske stil i spillet, men gameplayet kilder mig ikke de rigtige steder.

  2. #1 Jeg er i samme båd. Grafisk ser det super interessant ud. Men nu har jeg læst, set og hørt en del om spillet, og det lyder desværre som lidt af et fejlskud. Et lille projekt, der blev ekspanderet til noget, som det slet ikke kunne bære.