Jared Leto som The Joker i Suicide Squad.

Det lader til at Warner Bros. giver Jared Leto sin egen The Joker-film, til trods for at han ikke ligefrem imponerede i rollen i Suicide Squad.

Det er Variety, som kan fortælle at Leto tilsyneladende både skal spille hovedrollen og også producere en The Joker spin-off film, som formodentlig vil være forbundet med det vi sidst så i netop Suicide Squad.

Leto er en ganske glimrende skuespiller, men efter afdøde Hearth Ledgers præstation som The Joker i Christoffer Nolans The Dark Knight, er det nok en figur man ikke skal forsøge at gentage de næste mange år.

Sources tell Variety that Leto is set to star and exec produce an untitled standalone film, paving the way for future movies branching from “Suicide Squad.”

Plot details are currently unknown, but the studio’s idea is to expand on the world created by “Suicide Squad” and tie into future installments of that property. Warner Bros. already announced that Margot Robbie’s version of Harley Quinn would be getting her own movie with a “Birds of Prey” feature, and the next goal was setting up a film for Leto’s Joker.

Warner Bros. fortalte sidste efterår, at de ville lave en Joker origin-story film, som dog ikke nævnte Leto på nogen måde. Warner Bros. har har endog meget svært ved at matche Marvel-filmene med deres DC Dark Universe. Eneste reelle hit de har haft de seneste tre år, har været Wonder Woman.

13 KOMMENTARER

  1. Synes faktisk ikke, at Letos Joker var dårlig som sådan. Den var meget tegnefilmsagtig, og det kunne jeg meget godt lide. Men nej, han er overhovedet ikke tæt på den nærmest perfekte præstation som Heath Ledger leverede. Det kommer ingen.

    Jeg ved nu ikke, hvad jeg skal sige til, at han får “sin egen” film. Den kan dog kun blive bedre end Suicide Squad!

  2. Jeg så heller ikke det fede i Heath Ledger. Jeg mener ikke at han var dårlig men han var efter min mening ikke den bedste Joker. Jared Leto er helt klart den mest Jokered joker i alle filmene. Men nu var jeg heller ikke den største fan af Christopher Nolan trilogien og foretrækker næsten Niples Batman mere end dem.