PC.IGN har opdateret deres Warcraft 3 preview efter at de havde fingrene i spillet på E3. Gamefan har udnævnt spillet som E3s bedste RTS.

Opdateret Warcraft 3 preview på PC.IGN

Drengene fra PC.IGN fik efter at have kæmpet sig igennem masserne ved Blizzards stand muligheden for at lege med Warcraft 3, og deres indtryk er blevet samlet i en opdateret version af deres Warcraft 3 preview.


Det fortæller blandt andet, at Undead racen kun vil have mulighed for én by, men tilgengæld ikke behøver høste guld (som dværgene og menneskene) for at bygge nye enheder. De suger i stedet for kraften ud af deres døde fjender.


Skiftet fra et meget rollespils-agtigt RTS til et langt mere strategi-fokuseret (og traditionelt) RTS får også et par ord med på vejen. PC.IGN er lidt kede af, at Blizzard har valgt at skrotte de ambitiøse RPS planer, men er dog alligevel enormt imponeret over spillet, der stadigvæk er 12 måneder fra færdiggørelse.Warcraft 3 udnævnt som E3s bedste RTS

Det var ikke kun PC.IGN, der var imponeret over Blizzards seneste skud på Warcraft stammen. Gamefan har i deres E3 Computer Gaming Awards udnævnt Warcraft 3 som det bedste RTS, skarpt forfulgt af Sacrifice og Red Alert II.Mere Warcraft 3:

1 kommentar