Nintendo er allerede godt bagud i forhold til Sony og Microsoft i forbindelse med “next-gen” konsollerne. De har stadig ikke leveret et alternativ til hverken PlayStation 4 og Xbox One, når det skal gøres op i grafikmuskler. NX-konsollen er på vej i 2017, men det lader til at Nintendo stadig ikke helt har afgjort hvad den præcis skal kunne.

DigiTimes kunne i fredags fortælle, at deres unavngivne kilder (tredjeparts leverandører til hardwaren) havde afsløret, at masseproduktion af NX-konsollen først vil gå i gang i løbet af 2017. Det var ellers planen at det skulle allerede senere i år.

Sources from the related upstream supply chain pointed out that the delay was because Nintendo wished to enhance the game console’s video-game/handheld-game-integrated gaming experience and add virtual reality (VR) function into the system to gain advantages in the upcoming video game and mobile game competitions.

DitiTimes kilder fortæller dog, at forsinkelsen skyldes nogle VR-relaterede funktioner, som Nintendo vil have med i den endelige (første?) revision af hardwaren.

Nintendo har været meget forsigtige med udmeldinger omkring konsollen og vi ved stort set ingenting. Vi er dog blevet lovet bare lidt mere her i denne måned. Både Microsoft og Sony forventes at introducere nye og kraftigere udgaver af deres konsoller inden længe.

Set i det lys, er det nok snarere et spørgsmål om Nintendo reelt set har udspillet deres rolle som en konsolproducent af de store.

5 KOMMENTARER

  1. at det flot #1 – fortæl os alle hvorfor der så ikke er VR på stinkbox og ps4? havde godt nok håbet at nintendo ikke ville springe på det lamme VR som alle savler over men som kun 1% har prøvet. jeg tvivler på man kan holde ud at spille VR spil i mere end 5 minutter.