Opdatering 17/10 kl. 15.00: Rockstar Games har netop tweeted endnu et billede, som ikke lader megen tvivl tilbage. Det er nu kun et spørgsmål om hvornår vi får annonceringen.

Oprindelig nyhed

Rockstar Games har her for lige godt to timer siden malet deres website “slidt” rødt og gjort noget lignende på deres Twitter-konto og Facebook-side. Selv deres Newswire har fået den røde farve og et drilsk indlæg, som næsten kun kan være en forvarsling af mere Red Dead Redemption.

En toer, en remaster, et remake eller noget helt fjerde?

Der er næppe nogen tvivl om at vi får mere Red Dead Redemption, men det er nok snarere et spørgsmål om hvad vi skal (eller tør) forvente os. I juni måned dukkede der et obskurt billede op som gav lidt hentydninger. Siden er Red Dead Redemption blevet gjort bagudkompatibelt på Xbox One.

I sidste måned vovede vi pelsen og fortalte om Red Dead Redemption Remastered, hvilket ikke viste sig at have noget på sig (eller?).

Det kunne også være en PS4-udgave af Red Dead Redemption, men vi synes det ville være en lidt for grov spøg hvis det “bare” er det. På det område er vi helt enige med Siefe på Twitter. Det ville heller ikke være uinteressant med en PC-version, som mange efterhånden har ønsket sig længe.

Hvad tror du Rockstar Games driller os med?

7 KOMMENTARER

  1. Var en remastered ikke annonceret for et stykke tid siden, eller har jeg forstået forkert?
    Kom med en 2’er tak, så skal jeg nok købe remastered for at varme op