Activision har tilknyttet seks måneders udviklingsresourcer til Vampire efter spillets udgivelse, der blandt andet skal tilføje T&L acceleration.
Vampire: The Masquarade fik en særdeles varm modtagelse på E3, og spillet er i øjeblikket ved at blive testet af Activisions Q&A hold inden det sendes af sted til trykken. Med det er ikke engang de bedste nyheder. Spillets udgiver Activision har bevilliget Nihilistic (spillets udvikler) seks måneders resourcer til at forbedre Vampire yderligere efter udgivelse.


Holdet regner blandt andet med at tilføje grafiske features så som transform & lighting acceleration (noget GeForce-ejere kan se frem til) og environmental mapping for spejlende overflader. Storyteller interfacet vil også blive forbedret med spells, der kan gøre ting som at give karaktererne ekstra evner ad hoc.Screenshots og film

I forbindelse med lanceringen af Vampire Vault, har IGN scoret en række screenshots fra karakterskabelses-skærmen samt en video ved navn The Embrace, der viser hvorledes hovedpersonen Christof Romuald blev en vampyr.


Download: The Embrace video (AVI/10MB/2:15 minut).


Billede
BilledeBillede
Billede

2 KOMMENTARER