Med under tre uger til release, er Half-Life: Alyx lige om hjørnet. Spillet, der kun kan spilles med VR-udstyr, er den første titel i Half-Life-serien siden Half-Life 2: Episode Two udkom helt tilbage i 2007.

Valve har netop frigivet tre nye gameplayvideoer, som viser aspekter af spillet som fysik, våben, taktik og puzzles frem. Du kan se alle tre lige her:

Half-Life-stemningen er helt klart til stede her, men kan altså kun opleves, hvis man er indehaver af et VR headset. Spillet understøtter alle SteamVR headsets, hvilket vil sige: Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Quest (forbundet til en PC med Link-kablet) og Windows Mixed Reality.

Half-Life: Alyx udkommer den 23. marts.

10 KOMMENTARER

  1. Og for dem som er klar til at springe på VR pga dette spil (som undertegnede) så er det lange udsigter, da stort set alle PCVR er udsolgt med lange leveringstider i disse corona tider. Så jeg kommer ikke til at spille til launch. Tidligst engang i april måned når min Oculus Rift S dukker op.

  2. Jeg bliver lidt misundelig på VR-folkene, faktisk De får et ¤”#@£$ Half-Life-spil i hænderne om meget kort tid. Det er sgu egentlig ret vildt.

  3. Det ser rigtigt lovende ud. Jeg tænker de har fået tingene til at se lette ud i traileren, mht at håndtere ting in game, men det skal nok blive godt uanset hvad

  4. Det ser godt ud, og sikkert endnu bedre med brillerne på. Det er dog ret distraherende med teleportering når man ser det på video (måske fungerer det bedre når man selv er i kontrol).

  5. Jeg skal spille det spil, men jeg nægter at investere over 5k i VR ting, som jeg formentligt aldrig for brugt mere. Man burde da kunne låne/leje noget VR et sted?

  6. #9 Oculus Rift S kan købes nyt for ca. 3500 kr og er et ganske udmærket headset. Det er dog lidt svært at få fat på pt pga lav produktion og stor efterspørgsel.