Daily Rush sitet er blevet til en kamæleon, der kan skifte farver og udseende, hvis du er logget ind. Træt af de lyse hvid farver? Prøv et af de andre tre skins.
Daily Rush skins er en feature vi har gået og kogt over i snart et år nu, så det er ikke helt uden stolthed i stemmen, at vi nu kan præsentere systemet med fire forskellige skins at vælge i mellem fra day one.


For at tage brug af skins featuren, skal du være logget ind på sitet, hvorefter du ude under din “Personligt” boks i højreside vil have fået et nyt punkt ved navn “Skins”. Vælger du dette, kan du skifte frem og tilbage mellem de forskellige skins så tosset du lyster. Hvis du endnu ikke er blevet bruger på Daily Rush, er dette jo den perfekte mulighed.


Nedenfor er fire screenshots af hvordan sitet ser ud med de forskellige skins, men det letteste er egentlig bare at smutte ind og prøve de forskellige skins ad.


Vi vil løbende tilføje nye skins til samlingen, så hold øje og høre åbne, hvis du godt kan lide at få et frisk design på sitet fra tid til anden.

11 KOMMENTARER

  1. Mja, det er meget sejt, men 2 af de skins ligner det gamle quake3 skin og det lyseblå skin ser “hmm, hvordan skal man sige det” grimt ud.

    Hvad med et teamladder classic skin? huf huf!

  2. lækkerier…. for det hvide layout passer fint til sider som CNN, Netdoktoren og i borger stilen. Det skulme mørke er lækkert som gamer

  3. Fedt tiltag… men kunne I ikke også lægge skinvalget ud i en cookie, så man ikke behøver at logge på hver gang man skal læse en nyhed?