Epic Games’ Mark Rein har overfor Gamesindustry.biz luftet lidt bekymringer omkring begræsningen af DVD-formatet for deres Xbox 360-udgve af Unreal Tournament 3. PlayStation 3 har jo som bekendt Blu-Ray med langt mere plads, hvorimod Microsoft valgte at benytte en “normal” DVD-løsning i deres Xbox 360. Rein udtaler, at der kan blive tale om at begrænse antallet af baner for Xbox 360-udgaven. I forrige uge kunne id Software fortælle, at de har planer om at udgive deres Rage på to DVD’er for X360-udgavens vedkommende.


Speaking on the forthcoming Unreal Tournament 3 title, which will be released on the PlayStation 3 before the Xbox 360, he warned that “we may have fewer maps on the 360 version…Blu-Ray has definitely given us a lot of legroom.”

24 KOMMENTARER

 1. Hvad kan jeg sige? Jow HD-DVD har mødt sin overmagt :O) Tror sgu MS er ved a se sig slået, det er ik så meget vi høre eller ser til HD-DVD syns jeg

 2. Ligegyldigt. MS gjorde det eneste rigtigt ved at holde sig til DVD, når markedet er så usikkert.

  De kan altid lave en ver.2 (3/4?) med HD drev om et par år.

  Og til alle i fanboys lad nu for helvede hver med at tro, at sony gjorde jer en tjeneste ved at smide blue drev i fra starten af. Det drev har i også betalt alt for mange penge for.

  Men mere direkte nyheds relateret. Hvem ialt verden vil også spille UT på en konsol??

  Edit: #4 MS har ikke noget med HD-DVD at gøre, deres eneste interesse i det er/var for at se Blueray slået.

 3. Tjaa.. Jeg kan ikke se at dette er det store problem.. Enten får Xbox360 bare nogle flere skiver eller mere realistisk får muligheden for at downloade de ekstra baner via Live.

 4. Epic har fandme heller aldrig været særlig gode til at begrænse sig. Spandevis af ukomprimerede textures og hundredevis af baner som ingen gider spille.

  Who cares. UT-serien har alligevel aldrig været særlig fed.

 5. #7 – true, true! Jeg har personligt heller aldrig fattet alle de ukomprimerede filer, de benytter sig af. Men spillene har nu været underholdende nok, ikke just Quake, men stadigvæk spilbare.

 6. Dejlig nyhed – lad os håbe MS får en revideret udgave af xboxen lanceret inden for en overskuelig fremtid. Ellers kommer den til at holde producenterne udviklingsmæssigt tilbage (igen).

  #7 Der er da ikke noget i vejen for at lave mange baner! Det er da bare dejligt. Det er muligt at teksturerne med fordel kunne have været komprimeret, men jeg kan ikke se noget argument for at skære fra i content.

 7. #7

  Hold kæft en gang øregas.

  Indse dog at der er for lidt plads på en dvd og sony har truffet det rigtige valg på dette område.
  Alle dem der påstod at det ikke var nødvendig med al den plads på en bluray må da efterhånden krybe til korset.
  Lad os sige det var Crysis istedet og historien ville være den samme. Ville du så vove at påstå at ubisoft aldrig har kunnet begrænse sig?

 8. #19 Lad os nu se hvad andre spil kommer til at fylde, Da der kommer massere af spil som er langt pænere en UT3 og har meget længere og mere complex Singleplayer del end UT nogensinde har eller vil have.

  Nu er det ikke et problem med crysis, da vi pc brugere har noget så dejligt som en Harddisk, det vil sige at de sagtens kan smide den på 2dvd. det gider ikke os nogle problemer overhovedet. Og for at tilføje til det øverste så tror jeg næppe Crysis fylder mere end en Dvd selvom det er langt pænere og nok også kommer til at have en noget længere og mere indholdsrigt singleplayer.

  #12 Hvad skal Pc brugerne så sige, vi er blevet holdt tilbage længe, pga consolerne ikke kan følge med hverken med hardware eller Dx 10

  Men ja hverken blueray eller hddvd kommer jo nok også næppe til at slå igennem til pc, igen pga vi har harddisk og det vil altid kører bedre derfra en fra en disk.

 9. Det er i sandhed en sejr.

  Jeg gad faktisk bare godt have et drev i min box som ikke ødelagde mine spil.

  Det ville være rart.

 10. Jeg synes ikke at denne formatkrig kunne være mere ligegyldig. Både BR og HD er sparsomme forbedringer i forhold til DVD og der må forventes at komme noget mere revolutionerende inden for en overskuelig fremtid.

 11. #19 – arh, Blu Ray er nu rimelig fremtidssikret når det kommer til plads.

  A single-layer disc can hold 25GB.
  A dual-layer disc can hold 50GB.

  To ensure that the Blu-ray Disc format is easily extendable (future-proof) it also includes support for multi-layer discs, which should allow the storage capacity to be increased to 100GB-200GB (25GB per layer) in the future simply by adding more layers to the discs.

  kilde: http://www.blu-ray.com/faq/

 12. Jeg synes nu det lugter lidt af Sony propaganda, Epic har jo aldrig holdt sig tilbage med at svine en konsol til, som da de sagde Gears of War ikke var muligt på PS3.

  Der skal godt nok mange baner til for at fylde 9gb ud. Det er jo ikke fordi at Unreal er fyldt med voice overs og FMV sequencer, som indtil videre har været det enese som ikke har kunnet være på standard DVD

 13. Uhhh… er Xbox360 outdated??
  3Dshoot’em ups are nothing without a mouse.
  (jeg ville lidt håbe at de lavede cross platform OnlineMP, så alle os PC ejere kunne
  pwne konsol gutterne.)

 14. #18

  Det er faktisk muligt at spille i HD på selv gamle cd-rom skiver og i teorien osse på floppydisk, så jeg har lidt svært ved at se din pointe.