Free-to-play ikke altid er lykken. Ubisoft smider Ghost Recon Phantoms, The Mighty Quest for Epic Loot, Endwar Online og Might & Magic: Duel of Champions i skraldespanden.

Ubisoft erkender nu at free-to-play (F2P) kan være en noget kompliceret finansieringsform. Fire af deres spil (Ghost Recon Phantoms, The Mighty Quest for Epic Loot, Endwar Online og Might & Magic: Duel of Champions) vil nu blive helt afviklet inden udgangen af året.

Slut for fire spil inden længe

Meddelelsen er kommet via blogindlæg på spillenes respektive sites. The Mighty Quest for Epic Loot bliver allerede hevet offline den 25. oktober. Might & Magic Duel of Champions og Tom Clancy’s Endwar Online ryger samme vej den 31. oktober.

Den 2. december er så slut for Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms. Lukningen omfatter spilservere, deres websites og også social network-konti som er tilknyttet til de fire titler.

Free-to-play var ellers det helt store her for et par år siden. Siden har flere spiludgivere dog lært en lektie: Det er ikke nok bare at proppe generisk indhold i et spil – og så håbe på at gamerne punger ud.

4 KOMMENTARER

  1. Sjovt, syntes det var lige før at en masse snakkede om Mighty Quest for Epic Loot og folk virkede hyped, men husker også en masse brok over deres pengemodel, nok sidstnævnte der er forklaringen på at det er dødt nu…

  2. Jeg anede slet ikke de havde f2p spil

    Jeg siger stadig at det er f2p modellen som har smadret det for mange typer spil, for i dag får man jo stort set intet vor 400+ kr man punger ud for et spil, og så skal man ellers fylde på med dlc’er.

    Jeg har altid hadet de free 2 play.

    Så mig gør det ikke noget de lukker, jeg spiller dem jo ikke alligevel, jeg undgår dem helst.