Det er måske ikke helt tilfældigt at Ubisoft chef Yves Guillemot nævnte Splinter Cell på en Reddit AMA. Han har netop forøget sin egen aktiebeholdning i Ubisoft alt imens en Vinvendi-overtagelse stadig lurer forude.

Yves Guillemot fortælte på en Reddit AMA, at Ubisoft for øjeblikket er i planlægningsfasen af det næste Splinter Cell spil. Hans udtalelser blev senere gengivet på Ubisofts egen blog. Ubisoft med Guillemot i spidsen har dog stor interesse i at bidrage med nyheder omkring kommende spil. Yves og Gerard Guillemot (chef for Ubisoft Motion Pictures) har købt yderligere Ubisoft aktier (nu 13.6) og sikret sig yderligere stemmer (20.6 %).

De fleste anser det dog for næsten uundgåeligt at Vivendi igen rykker og forsøger en overtagelse af den franske spilproducent. Vivendi ejer for nuværende 27 % af ubisoft aktierne, men med “kun” 24.5 af “voting rights”. De fleste havde nok forventet at Ubisoft var lidt længere i arbejdet med Splinter Cell. Det er trods alt en af deres største og desværre også mest glemte fanchises.

4 KOMMENTARER

  1. Enig i at uden Ironside er det ikke helt Splinter Cell. Ud over det… kunne jeg nu godt lide Blacklist. Og Splinter Cell er stort set den eneste af de gamle Ubisoft serier som jeg har lidt interesse for.