For de sim-glade spillere er der gode nyheder denne mandag, for El Presidente er tilbage i Tropico 6. Spillet udkom den 29. marts marts på PC, og det har fået ganske fine anmeldelser med sig. Hvis du ikke er bekendt med Tropico-serien, så kan den kort beskrives som en sammensmeltning af SimCity og SimFarm (ja, det fra 1993), krydret med politiske intriger og plot twists som taget ud af en Hollywood film.

Hvis du tidligere har følt dig fanget og begrænset af den ene ø, du hersker over, kan du nu glæde dig over, at du får flere øer at råde over. Det giver dog også nye udfordringer, når dine beboere og ressourcer skal bevæge sig fra den ene ø til den anden, og infrastrukturen skal derfor være i top. Skulle det ikke være på plads, så er valgtalerne tilbage, så du kan love guld og grønne skove til alle borgerne.

Konsolejerne må dog væbne sig lidt med tålmodighed, for der er ikke meldt en udgivelsesdato for PS4 og Xbox One endnu. Jeg glæder mig i hvert fald til at svinge pisken som diktator igen.

2 KOMMENTARER

  1. Infrastruktur er overvurderet. De kan få én vej til frem og tilbage. Lad os indføre lidt yderligere realisme og kalde den Køge bugt-motorvejen