Efter en alt for lang årrække med bemærkelsesværdigt underpræsterende udgivelser af spil med Tony Hawk-navnet påklistret, er der nu håb forude, for dem der længes efter en old school-skating oplevelse – i gamingform, naturligvis.

Activision og Vicarious Visions har netop annonceret Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, som er en remastered version af de helt klassiske Tony Hawk-spil fra lige omkring årtusindeskiftet. Denne gang kan spillene dog nydes i 4K-opløsning (kun på PC, Xbox One X og PlayStation 4 Pro), flere tricks og funktioner fra hele seriens historie er inkorporeret, ligesom de klassiske baner og ikke mindst ikoniske soundtrack er tilbage.

Alle de gamle skatere finder vej tilbage til asfalten, men der er skam også mulighed for at lave sin egen skater, ligesom man også kan lave sin egen bane. I ånd med vores moderne tider, kan alle kreationer naturligvis deles online med venner og de øvrige Tony Hawk-fællesskab.

Jack Black var den første på boardet

Der er ikke sluppet en officiel gameplay-trailer løs endnu, men det betyder ikke, at der ikke er mulighed for at se hvordan spillet tager sig ud. Multikunstneren Jack Black fik i fællesskab med Tony Hawk selv mulighed for at prøve spillet af, og en video af dette delte han naturligvis på sin egen YouTube-kanal, som netop omhandler gaming.

Videoen er også proppet med mere eller mindre fejlslåede forsøg fra Blacks side, på at holde balancen på et rigtigt skateboard. Det er nu meget sødt han prøver.

Vi glæder os afsindigt til den 4. september, når Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 udgives til PC, Xbox One og PlayStation 4. Indtil videre er der intet der indikerer, at spillet også vil finde vej til næste generation af konsoller.

 

4 KOMMENTARER

  1. JUBIIIII flere remakes af game spil for vi kan ikke finde ud af at lave nye spil med gameplay som de gamle længere, så nu remaker vi bare alt med bedre grafik. Ja det var gode spil men hvorfor kan ingen lave titler som i 90erne og 00erne længere. Gaming sucks virkelig nu om dage. Og lur mig ikke om det bliver værre når ipad genrationen når 25-40 års alderen om ikke mange år.De er helt ide forladte

    . Og dem som sad dengang med deres pen og paper og rigtige skateboard og drømte om at lave et computerspil når maskinerne blev gode nok (læs tidlig 80erne) De er blevet pensioneret. Nu skal vi trævles med devs som var unge da de gode spil kom og endnu yngre devs, og de kan ikke kom