Der er næppe tvivl om, at Forza Horizon 4 rider på en bølge af succes. Ikke nok med at spillet har modtaget rasende flotte anmeldelser (92/100 på Metacritic), så er der nu kommet nogle pralværdige tal på banen.

Det er Gavin Raeburn fra Playground Games, som stolt fortæller at hele to millioner mennesker har haft Forza Horizon 4 mellem hænderne. Dertil er der blevet kørt 822.7 miles (1,3 mia. kilometer), købt 74,4 mio. biler og investeret i 4,1 mio. properties.

Den ellers opløftende præstation mangler dog at nævne, hvordan disse tal er blevet til. Spillet er en del af Xbox Game Pass, hvilket betyder at nogle spillere ikke har betalt direkte for spillet, ligesom det ikke fremgår om den tilgængelige demo, også bidrager til statistikken. Fordelingen mellem Xbox One og PC-versioner, kunne desuden også være interessant at få med.

Samme opdatering melder også, at den ønskede Route Creator er på vej. I Route Creator kan man skabe sit eget løb, og vælge lige præcis den rute man har lyst til. Man kan både køre af de konventionelle veje, men naturligvis også krydre sin hjemmebryggede rute med en offroad-tur. Route Creator finder vej til spillet d. 25. oktober 2018, og der er mere info at hente i den officielle præsentationsvideo herunder.

Vi har også en anmeldelse lige på trapperne, og den forventer vi at have klar på søndag. Forza Horizon 4 er ude nu til Xbox One og PC.

1 kommentar

  1. Forza Horizon 4 er det bedste Horizon spil til dato,

    Nu håber jeg at Turn 10 tager alle de gode erfaringer og ‘træder sømmet i bund’
    og starter produktionen på det bedste Motorsport’s spil nogensinde ….
    Forza Motorsport 8 :O)