I dag udkom gangsterspillet Empire of Sin, som er udviklet af John og Brenda Romeros studie Romero Games og udgivet af de svenske strategieksperter Paradox Interactive. I den anledning har spillet fået en release trailer, som du kan se lige over nyheden her.

Empire of Sin foregår i Chicago i 1920’erne, hvor man som spiller prøver at tage kontrol over byen i konkurrence med de andre gangstere. Spillet blander strategi, hvor man styrer sin forretning, og XCOM-lignende taktik og turbaseret kamp.

Spillet er ude til PC, macOS, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

4 KOMMENTARER

 1. Det er desværre ikke så godt som jeg havde håbet, fik lige smidt lidt timer efter det i går aftes.

  Problemet er der simpelthen sker for meget random shit hele tiden, man bliver totalt stresset over alle de pop-up beskeder og ting man konstant skal tage stilling til og det er næsten umuligt at udføre en mission fordi så bliver man lige angrebet, eller så møder man lige en ny boss man skal have en sitdown med, lidt ala de gamle CIV spil hvor lederne hele tiden spammer dig med forslag om krig mod andre faktioner eller at de vil lave en deal med dig.

  Combat er i Xcom stilen og med samme cover system men det er ikke lavet sådan vanvittig godt efter min mening, det føles meget kantet og mulighederne er ikke super mange.

  Af gode ting vil jeg sige mappet er enormt, fjenderne er mange og der er super mange opgraderingsmuligheder på bygningerne og man skal micro manage rigtig mange ting, f.eks. så ændre det foretrukne alkohol for hvert distrik sig så man skal hele tiden sørge for at producere nok til lager og skifte det alkohol man “pusher” i sine speakeasy’s til det som det distrikt fortrækker, og det ændre sig ofte hvad de fortrækker.

  Loot systemet er rimelig let forståelig, store tal er bedre end små tal og lilla våben er bedre en blå og blå er bedre end grønne etc.

  Overall så kan man godt få mange timer til at gå med det, men mit helheds indtryk er at det er utrolig rodet og stressende at spille det, og så er voice acting ikke det bedste heller.

  vil kun give det 6/10

  Ville meget hellere loade Xcom op igen hvis jeg får træng til den genre desværre, havde ellers store forventninger og forhåbninger til denne titel, men er lidt skuffet.

 2. Anytime

  Ved mange går og overvejer om de skal købe det, og jeg selv sad og spammede refresh knappen i går aftes kl. 18 da det blev released, de leverede dog desværre bare ikke det jeg havde drømt om personligt.