På yderst nonchalant vis har THQ Nordic netop meldt ud, at de har adskillige boller i suppen. Det gælder naturligvis ikke blot de spil vi allerede kender til, men også et par overraskelser, som vi med rette kan se frem til.

I deres Interim Report, som netop er blevet offentliggjort i dag, melder der først og fremmest en masse imponerende tal ud, i form af økonomiske milepæle for udgiveren. Dem skal vi naturligvis ikke kede jer med, men det lader umiddelbart til at gå ret godt.

Langt mere interessant er det at bladre ned i dokumentet, for at se hvad der venter i fremtiden:

Næste spil i Saints Row-serien er under udvikling, og det er naturligvis Volition der står bag. Saints Row IV er det seneste “fulde” spil i serien, og dette blev udgivet i 2013.

Dead Island 2 er blevet videregivet til Dambuster Studios, som primært er kendt for Homefront: The Revolution. Spillet har efterhånden været i mange hænder, med en start hos Techland, videre til Yager Development, over til Sumo Digital, og altså nu hos Dambuster Studios. Bliver det mon nogensinde færdigt?

TimeSplitters er åbenbart værd at holde i live for Deep Silver, da de har annonceret, at en af franchisens skabere, Steve Ellis, er blevet hyret til at styre fremtiden for den godt 20 år gamle serie. Har du savnet TimeSplitters, er der altså håb forude for et remake, en reboot eller en reel efterfølger.

Klik endelig ind på den officielle Interim Report, hvor du kan finde flere detaljer.